Shake Junt Fall 23

Novinky od Shake Junt na podzim letošního roku. Několik kusů oblečení a restock klasického hardwaru. VÍCE ZDE. Článek Shake Junt Fall 23 se nejdříve objevil na Streetmarket.

projít na článek

Shake Junt Holiday 23

Novinky od Shake Junt na konec letošního roku. Dvě desky, několik triček, kšiltovka a restock klasického hardwaru. VÍCE ZDE. Článek Shake Junt Holiday 23 se nejdříve objevil na Streetmarket.

projít na článek

Windows Fall Creators update bude v říjnu

Na právě uskutečněném veletrhu IFA 2017 Microsoft ohlásil release date k dalšímu velkému update Windows 10- „Fall Creators Update“ Oficiální datum uvolnění Fall Creators Update bylo deklarováno na 17. října, co vše lze anebo naopak nemáme očekávat se prak

projít na článek

Deathwish Skateboards Fall 23

Novinky od Deathwish Skateboards. Designová série skate desek od JJ Villarda a spoustu dalšího. VÍCE ZDE. Článek Deathwish Skateboards Fall 23 se nejdříve objevil na Streetmarket.

projít na článek

Baker Skateboards Fall 23

Podzimní kolekce od Baker Skateboards, oblečení a skate desky, designovky i klasické brand names. VÍCE ZDE. Článek Baker Skateboards Fall 23 se nejdříve objevil na Streetmarket.

projít na článek

Česko-německé představení Zeď nám spadla reflektuje 30. výročí pádu železné opony

Divadelní představení Zeď nám spadla / Fall Mauer Fall s nemilosrdným humorem zkoumá́, co se nám stalo před třiceti lety a jak to ovlivňuje naše životy dnes, i když občas nerozumíme ani sami sobě. Vznik představení inicioval 1. Česko-německý kabaret To

projít na článek