SHLÉDNOUT nebo ZHLÉDNOUT?

SHLÉDNOUT nebo ZHLÉDNOUT? Díky za odpovědi. Otázku vložil: Fido The post SHLÉDNOUT nebo ZHLÉDNOUT? first appeared on Netporadna.cz.

projít na článek

Časosběr z Norska v rozlišení 4K

Úchvatná podívaná na norskou krajinu, vrcholy hor, fjordy, přístavy a města. První video na Časosběrně, které je možné zhlédnout v rozlišení 4K (dvojnásobek HD).

projít na článek

Minecraft: úžasně realistická přehrada

Ve dvou minutách můžete zhlédnout úsilí party nadšenců, kteří v oblíbené počítačové hře Minecraft vybudovali přehradu, která je propracovaná do těch nejmenších detailů.

projít na článek

Co zůstane z vodního melounu po 35 dnech?

Další časosběr věnovaný procesu kažení jídla. Vodní meloun nepatří mezi bakteriím dlouhodobě odolné potraviny a co z něj zbyde po 35 dnech, to můžete zhlédnout v tomto HD videu.

projít na článek

Stavba obrovské pevnosti v Minecraftu

Celkem 20 lidí strávilo tři dny stavbou obrovské pevnosti v populární hře Minecraft. Jejich úsilí můžete zhlédnout v necelích devíti minutách v tomto časosběrném snímku.

projít na článek

Statistiky

Nově můžete ve statistikách (odkaz je vlevo v menu) shlédnout nejaktivnější autory za jednotlivé měsíce či roky. Stačí kliknout na příslušnou hodnotu v měsíci a v sekci, která vás zajímá, a objeví se žebříček dvaceti nejaktivnějších v dané činnosti za dan

projít na článek