Shopping fever 2018: Seznam všech slev a slevových kupónů!

Za pár dní startuje 9. ročník Shopping fever plný slev a dárků pro zákazníky. Od 13. dubna začíná nákupní maraton s časopisy ELLE, Marie Claire a JOY. To znamená, že ve více než 2 400 obchodech lze nakoupit se slevou po předložení kupónů. Ve kterých obchodech nakoupíte výhodně? Jak ještě více ušetřit?

projít na článek

Slevové kupony Notino aneb Nákup kosmetiky levně

Seznam slevových kuponu Notino a další slevy najdete na Tipli.cz. Pořiďte si levnou kvalitní kosmetiku a neplaťte více než musíte.

projít na článek

Žádost ovýplatu kupónu

Žádost o výplatu kupónu ROLLPAP, a.s. připravuje k 1.3.2023 výplatu kupónu za 1.3.2022 28.2. 2023. Žádáme investory o vyplnění pokynu / formuláře Pokyn k výplatě úrokového výnosu dluhopisu ROLLPAP a zaslání na adresu sídla společnosti a v kopii na email

projít na článek

TIPLI LETÁK: Tipy na akční zboží a slevy týdne

Nový týden přináší kromě nových možností i řadu nových slevových nabídek. Kde všude 19.6. - 25.6.2017 ušetříte peníze? Sledujte náš Tipli leták a užijte si pravidelnou dávku nejlepších slev.

projít na článek

Letní dny dopravy ZDARMA 2018 - nakupujte výhodně od 20. 8. - 22. 8.!

Nakupujte své oblíbené produkty ve více než 900 českých obchodech s dopravou zdarma a ušetřete s Tipli! Nepromeškejte skvělou příležitost a využijte slev a cashbacku, který Tipli nabízí! Akce Letní dny dopravy zdarma probíhá od 20. 8. 2018 do 22. 8.

projít na článek

Black Friday 2019

Stejně jako před rokem připadá na poslední pátek v listopadu svátek slev a to černý pátek Black Friday. Kamenné obchody i eshopy se připravují na Vánoce a nabízejí někdy až extrémní slevy na různé zboží nebo na celý nákup. Abychom vám ušetřili čas hledán

projít na článek