Signum Pro Tornado 200 m - Tenisový výplet

Německý výrobce tenisových výpletů vytvořil výplet nové generace. Sedmihraný osově splétaný profil co-polyesterového výpletu díky zcela nové výrobní technologii spočívající v dvoufázovém zahřívání a ochlazování struny vykazuje zcela jedinečné vlastnosti : excelentní spin, minimální ztrátu napětí, vysokou pružnost a kontrolu míče. Struny o průměrech 1,17mm, 1,23mm a 1,29mm se vyrábí v černé barvě, nabízíme 200m role. Vítěz testu výpletů ze srpna 2009 dle německého časopisu Tennis Magazin.

projít na článek

Signum Pro Poly Plasma 200 m - Tenisový výplet

Dnes již zavedený a osvědčený výplet, velká konkurence obdobných strun od renomovaných značek. Je levnější, ale o nic horší než např. Babolat Pro Hurricane.

projít na článek

Signum Pro Poly Mega Force 200 m - Tenisový výplet

Osvědčený trvanlivý výplet obdobné konstrukce jako Poly Plasma.

projít na článek

Head Lynx 200m 1,25mm - Tenisový výplet

Tenisový výplet Head Lynx 17 je vyroben ze směsi co-polymerů, což zaručuje přesný cit a skvělou kontrolu pro váš agresivní styl hry. Tento výplet byl navržen pro turnajové a klubové hráče, výplet LYNX je extrémně odolný a pohodlný. nová inovativní smě

projít na článek

Signum Pro Hyperion 200 m - Tenisový výplet

Nástupce oblíbeného výpletu Signum Pro Poly Plazma. Na rozdíl od Poly Plazmy HYPERION vykazuje větší pružnost a přitom zachovává všechny přednosti své předchůdkyně. Kdo si oblíbil Poly Plazmu a požaduje ještě vyšší pružnost výpletu, ať zkusí HYPERION !!!

projít na článek

Head Lynx 1.25mm 12m

Výplet je ustřižený z role, není v originálním balení, žlutá barva. Tenisový výplet Head Lynx 17 je vyroben ze směsi co-polymerů, což zaručuje přesný cit a skvělou kontrolu pro váš agresivní styl hry. Tento výplet byl navržen pro turnajové a klubové hráče

projít na článek