Šimon Jurečka mistrem ČR ve třídě Optimist

Na Nechranicích se od 24. do 27. srpna jelo mistrovství České republiky dětské lodní třídy Optimist za účasti 84 závodníků. Počasí nebylo jachtingu příliš nakloněno, všechny rozjížďky se odjely ve slabém větru, navíc kromě té poslední těsně před západem slunce.

projít na článek

Jachtař Ondřej Teplý mistrem světa do 23 let

Ondřej Teplý se stal juniorským mistrem světa ve třídě Finn. Dnes už se pro nedostatek větru nezávodilo. Mistrovství světla v olympijské třídě Finn do 23 let se konalo ve slovinském Koperu. Ondřej Teplý si v závodě počínal velmi zkušeně a od prvního dne s

projít na článek

25. Česká námořní rallye - Ve znamení velmi silného větru

25. Česká námořní rallye, která se jela od 10. do 15. října v Chorvatsku, skončila. Mistrem republiky ve třídě First 35 se stal tým RODOP vedený Martinem Kulíkem. Ve třídě Elan E4 si odveze pohár pro vítěze tým ROLLING BOTTLES vedený Filipem Šejbou.

projít na článek

Viktor Teplý mistrem Evropy ve třídě D-One

Mistrovství Evropy třídy D-One se jelo na krásném švýcarském jezeře Biel od 12. do 15. září. Ovládli jej dva Češi – zvítězil Viktor Teplý, který závodí především na olympijském Laseru, a stříbro bral Marek Bachtík.

projít na článek

Jachtař Milan Hájek mistrem Evropy

Český jachtař Milan Hájek vybojoval na Lipně titul mistra Evropy ve třídě RS700! Od 17. do 20. srpna se v Černá v Pošumaví konal evropský šampionát těchto akčních skifů za účasti čtyřiceti závodníků.

projít na článek

Karel Hošek je veteránským mistrem ČR a bude reprezentovat

Na veteránském MČR, které se uskutečnilo 18.6. ve Svitavách, dohodil Karel Hošek diskem na metu 46,22m a stal se mistrem republiky ve své kategorii.

projít na článek