Simone z EPIKY sólově – v srpnu vydá debut, s nímž jí pomáhal Arjen Lucassen

Zpěvačka EPIKY Simone Simons po více než dvaceti letech v čele symfometalového kolosu neodolala a nahrála první sólové album.

projít na článek

Šťastný a zvláštní - kytarový velikán David Gilmour vydá po devíti letech sólové album

Legenda kytarové hry David Gilmour vydá po devíti letech nové sólové album. Pod názvem „Luck and Strange“ se ho dočkáme 6. září na značce Sony Music.

projít na článek

John Wick v indické kari omáčce je konečně online! Takhle suverénní režijní debut tady dlouho nebyl

Indie je zemí s obrovskou sociální stratifikací. Chudí sotva přežívají, zatímco bohatí se utápějí v přepychu. Každá sociální skupina se na tu druhou dívá skrz prsty. V tomto světě se Kid (Dev Patel), mladík postižený obrovským traumatem, snaží najít svou

projít na článek

Kerry King: „Reunion SLAYER neznamená turné a nová deska.“

Kytarista se pro britský magazín Metal Hammer rozmluvil o své nové sólové desce, ale také prozradil, co vlastně znamená reunion SLAYER.

projít na článek

Milostné vzpomínky na Čp.8 na TV Noe

K albu  Milostné vzpomínky na Čp.8  jsem se - tentokrát sólově - vrátil koncertem na  TV Noe  ve  čtvrtek 19.9 .  Písničky Járy Ježka zazněly v mém podání v rámci pořadu Cvrlikání. Pořad si můžete  přehrát z archivu .

projít na článek

Nové fotogalerie z koncertů

Tři nové fotogalerie z nedávných koncertů v pražské Čajovně jedna báseň, v Malé scéně v Ústí nad Orlicí a z hostování na soutěži Notování najdete ve fotorubrice Sólové koncerty .

projít na článek