Simulace jednání zastupitelstva

Dne 10. 4. 2018 jsem se s několika dalšími studenty našeho gymnázia zúčastnil simulace jednání zastupitelstva Moravskoslezského kraje v budově Krajského úřadu v Ostravě. Tuto akci pořádala organizace Mladí demokraté. Nejprve jsme měli možnost vyslechnout přednášku náměstka hejtmana kraje a diskutovat s ním o situaci v oblasti školství v Moravskoslezském kraji a v České republice. Krátce po přednášce jsme dostali jmenovky a rozdělili se do „politických stran“.

projít na článek

Změna termínu zastupitelstva

Pravidelné zasedání zastupitelstva obce Skočice, které se mělo konat v pondělí 5.12.2022 je přeloženo na pondělí 12.12.2022 od 19:00 v zasedací místnosti obecního úřadu.

projít na článek

Simulace zasedání evropského parlamentu ve francouzštině

V dubnu se David Slavík a Filip Žídek s paní profesorkou Danou Gracovou zúčastnili simulace Evropského parlamentu ve francouzštině. Tato akce probíhala v Praze ve Francouzském institutu a na její organizaci se podílel i pan Lukáš Macek, ředitel francouzsk

projít na článek

Pozvánka na veřejnou schůzi zastupitelstva obce 3/2024 dne 14.06.2024

Pozvanka-na-schuzi-zastupitelstva-3-24Stáhnout The post Pozvánka na veřejnou schůzi zastupitelstva obce 3/2024 dne 14.06.2024 appeared first on Obec Bačice.

projít na článek

SCHŮZE V HOSPODĚ

Pro ty ke kterým se to ještě nedostalo: Schůze zastupitelstva obce jsou každé pondělí v měsíci. Tyto schůze jsou veřejné a proto bych vás na něj rádpozval.... Jinak po schůzi zastupitelstva, vždy ve středu (po prvním pondělí v měsíci) je takové neoficiál

projít na článek

Jednání SRPG

Vážení rodiče, dne 13. 11. 2019 v čase od 15.30 do 16.25 hod v učebně č. 17 proběhne jednání Spolku rodičů a přátel Jazykového gymnázia Pavla Tigrida (SRPG). Případné nové zájemce z řad rodičů rádi uvítáme na našem jednání.

projít na článek