Sítě proti hmyzu ze záclon

V prvních jarních dnech už je v každé domácnosti znát, jaké to je když vám kolem nosu pořád poletuje otravný hmyz. Ať už si z jakéhokoliv důvodu nemůžete pořídit sítě proti hmyzu udělané na míru, vůbec nic se neděje. Buďte kreativní a najděte si trochu času na to, abyste si je vyrobili doma a za všech okolností splnili svůj účel. Staré záclony je velká škoda vyhodit Když už máte doma záclony, které nejsou vhodné nebo nějak poničené, můžete využit jejich materiál ještě na něco jiného. Báječným řešením je výroba domácích sítí proti hmyzu, které vám do domu nepustí žádnou havěť, která vás bude otravovat. Budete k tomu potřebovat: nůžky metr oboustrannou pásku sekundové lepidlo starší kus záclony (s ne příliš velkým okem) Před začátkem výroby je nutné podotknout, že se jedná o sítě, které udělají vše, co po nich požadujete, ale nejsou dlouhotrvající. S velkou pravděpodobností se bude jednat jen o sezónní záležitost, na co jsou však sítě proti hmyzu určené.Jak postupovat krok za krokem? 1. Na začátek si musíte odměřit vaše okna, abyste pak mohli starší záclonu stříhat dle jejich rozměrů. Připočítejte však přibližně 5 – 10 centimetrů z každé strany, aby se vám dobře natáhli a mohli jste s nimi lépe manipulovat při lepení. 2. Po obvodu otevřeného okna nalepte oboustrannou pásku, na kterou budete připevňovat dobře nataženou síť. 3. Na několika místech (zejména na rozích) naneste pár kapek sekundového lepidla, aby vám drželi opravdu poctivě. 4. Pak natáhněte záclonu a přilepte ji další vrstvou oboustranné pásky, kterou však odlepíte jen z jedné strany, aby vám okna šli otevřít a nelepili se. Pod vlivem teplého letního počasí a sluníčka může oboustranná páska pracovat a přestat lepit. Z toho důvodu je nutné sekundovým lepidlem zajistit, aby držela tak, jak má a nejlépe celé léto. Nemějte obavy z toho, že si vaše okna zničíte. Na trhu je nespočet účinných přípravků, které jsou určené přímo na odstranění oboustranné pásky. Vaše okna tedy nijak neutrpí a vy budete mít sítě proti hmyzu, než byste řekli „švec“. A navíc díky vzorovaným záclonám s motivem, který jen tak nikde neuvidíte, budete mít zcela určitě okna jedinečná. Článek Sítě proti hmyzu ze záclon se nejdříve objevil na Nejede to.

projít na článek

Větrací mřížka C229 do potrubí 220x90 mm SE SÍŤKOU PROTI HMYZU

Větrací mřížka C229 do potrubí 220x90 mm. Plast ABS celkový rozměr 256x126 mm SE SÍŤKOU PROTI HMYZU

projít na článek

BLACK HORSE sprej

Kapalný insekticid k přímé aplikaci na koně. Rychlý účinek proti létajícímu i lezoucímu hmyzu.

projít na článek

Mřížka Slitina Vandalům Odolná 220*150 mm terakota

Větrací mřížka povrchová / krytka/ ze speciální slitina Al.+Zn.+Cu. Se síťkou proti hmyzu Mřížka je Odolná proti vykopnutí - běžným vandalům. Rozměr: 220*150 mm. Aktivní plocha: 120 cm2 Katalogový list:

projít na článek

GREEN repelent s aplikací na koně

Přírodní repelent proti hmyzu obsahující pouze látky rostlinného původu

projít na článek

CLEAN KILL® micro – fast sprej proti hmyzu

Kapalný insekticidní akaricidní přípravek se širokospektrálním účinkem ve formě mikrokapsulí ve vodní suspenzi připravený k okamžitému použití.

projít na článek