SK VALETUDO-RK Znojmo děkuje již několik let za podporu MĚSTU ZNOJMO, NÁRODNÍ SPORTOVNÍ AGENTUŘE a GLADORK GYM!

  The post SK VALETUDO-RK Znojmo děkuje již několik let za podporu MĚSTU ZNOJMO, NÁRODNÍ SPORTOVNÍ AGENTUŘE a GLADORK GYM! appeared first on GLADORK GYM - fitness Znojmo.

projít na článek

Zimní Znojmo 790

Zimní Znojmo 790 3D logo Znojmo 790 se obléklo do zimního kabátu! Vločky vyrobily děti na adventních Jájiných dílničkách a krásně tak zasněžily logo, které nás provázelo po celý rok. Přijďte se s ním vyfotit na Masarykovo náměstí i Vy!

projít na článek

Jsme členem Českého svazu kulturistiky!!!

Jsme členem Českého svazu kulturistiky! Chceš za GLADORK GYM závodit a získat k tomu výhody? Přidej se do našeho týmu! The post Jsme členem Českého svazu kulturistiky!!! appeared first on GLADORK GYM - fitness Znojmo.

projít na článek

THAIBOX

Thajský box (thaibox) – jedná se o plnokontaktní bojové umění. Bojuje se v postoji, jsou dovoleny boxerské údery, kolena, lokty a kopy. The post THAIBOX appeared first on GLADORK GYM - fitness Znojmo.

projít na článek

TABATA

Intervalové posilovací cvičení s vlastní vahou zaměřené na spalování tuků, zvyšování Vaší vytvralosti a zpevnění celé postavy. Vhodné pro muže i ženy! The post TABATA appeared first on GLADORK GYM - fitness Znojmo.

projít na článek

DRILL BOX

DRILL BOX je cvičební lekce, při které se zvyšuje fyzická kondice, spalují tuky a formuje postava. Tento druh tréninku spojuje posilovací cviky , techniky úderů a kopů. Cvičební lekce je vhodná pro muže i ženy!  The post DRILL BOX appeared first on GLADOR

projít na článek