Skákací hrad Kubíček 6x5x4m

Profesionální, bezpečný skákací hrad české výroby Kubíček 6x5x4 m. Hrad střední velikosti doporučujeme spíše na menší akce nebo na soukromé oslavy (ale není podmínkou). Kvalitní provedení PVC s vyztuženými bočnicemi pro maximální bezpečnost.

projít na článek

Skákací hrad Pastelky 6x5x4m

Pronájem skákacího hradu. Profesionální, certifikovaný, bezpečný obří skákací hrad české výroby Pastelky 6x5x4 m. Obří skákací hrad doporučujeme zejména na střední a větší akce. Kvalitní provedení PVC s vyztuženými bočnicemi pro maximální bezpečnost.

projít na článek

Skákací hrad Pastelky 6x5x3m

Pronájem skákacího hradu. Profesionální, bezpečný skákací hrad české výroby Pastelky 6x5x3 m. Obří skákací hrad doporučujeme zejména na střední a větší akce. Kvalitní provedení PVC s vyztuženými bočnicemi pro maximální bezpečnost.

projít na článek

Červený skákací hrad 5x4x3m

Pronájem skákacího hradu střední velikosti. Profesionální, bezpečný skákací hrad české výroby 5x4x3 m. Hrad střední velikosti doporučujeme spíše na menší a střední akce. Kvalitní provedení PVC s vyztuženými bočnicemi pro maximální bezpečnost.

projít na článek

Skákací hrady, atrakce

Skákací hrad pro děti. Bezpečné certifikované profi skákací atrakce s obsluhou, pojištěním.

projít na článek

Kyberbezpečnost a ochrana osobních údajů z pohledu nových bezpečnostních hrozeb a praxe

/*! elementor - v3.7.4 - 31-08-2022 */ .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap{background-color:#818a91;color:#fff}.elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-framed .elementor-drop-cap{color:#818a91;bor

projít na článek