Skočte si pro výhru do SOUTĚŽE s klokanem!

KÄNGABOX® slaví již 5. SOUTĚŽNÍ narozeniny! Zážitky s klokanem jsou tu! Vítejte v dalším kole letní klokaní fotosoutěže a skočte si i letos pro bezvadné ceny, které se budou slavnostně předávat v rámci oblíbené gastronomické akce Burgefest. Soutěž probíhá od 1. 7. do 24. 8. 2020. Prvních 20 soutěžících získá KÄNGABOX® Mini ZDARMA.  Jak se do soutěže přihlásit? Je to snadné! Popřejte klokanovi k narozeninám vlastní fotkou, na které je zachycen termobox KÄNGABOX® v jeho přirozeném prostředí. Fotku nahrajte do soutěžního formuláře, který je níže, a přidejte k ní do popisku důvod, proč je právě klokan vaším nepostradatelným parťákem. Buďte originální, vynalézaví a zábavní, ať se vám podaří pro fotku nasbírat co nejvíce hlasů. A cena bude vaše! 6 fotek s nejvyšším hodnocením získá balíček sestavený z několika cen. 7 cenu určí speciální klokaní porota. Podívejte se, jaká sestava cen na vás čeká ZDE. Pravidla soutěže najdete ZDE. The post Skočte si pro výhru do SOUTĚŽE s klokanem! appeared first on Kangabox.

projít na článek

Penny hra 2021: Jak soutěžit a co můžete vyhrát?

Jaro je tady a společně s ním startuje také oblíbená Penny hra. Tentokrát dokonce s dvojnásobnou šancí na výhru. K mání je 234 000 produktů zdarma a poukázky na nákup v celkové hodnotě 500 000 Kč. Už na nic nečekejte a zapojte se do soutěže i vy!

projít na článek

KÄNGABOX® na hlavní stagy Burgerfest 2020

Největší burger festival v Evropě se letos konal již podesáté, a to od 4. do 6. září u Křižíkovy fontány na holešovickém výstavišti v Praze. Třídenní maraton přehlídky prvotřídních burgerů byl zakončen z pohledu klokaního parťáka KÄNGABOX® velkolepě. Na h

projít na článek

Sháníte levné potraviny? Skočte si do obchodu Žabka!

Hledáte levné a zároveň kvalitní potraviny? Obchod, který má otevřenou do pozdních hodin? Obchod, do kterého nebudete muset hodinu dojíždět? Pak je tu pro vás síť prodejen Žabka! Najdete ji na každém rohu a nakoupíte, vše potřebné.

projít na článek

Soutěž

Chcete vyhrát plastovou jímku SMART 3600? Pak stačí splnit pár jednoduchých kroku: 1 úkol Dejte LIKE naší fajnpage 2 úkol Dejte LIKE u příspěvku a sdílejte tento příspěvek soutěže na našem Facebooku na svojí zeď. 3 úkol Napište nám jaký objem má plast

projít na článek

Nalaďte sportovního ducha s Monkey Sports!

Zapracovali jste na kondici a technice hry, ale pořád nemáte vhodné sportovní vybavení? Nenechte si výhru proplout mezi prsty a nakupujte Monkey Sports oblečení a doplňky. Monkey Sports připraví na hřiště každého hráče!

projít na článek