Škoda Connect

Aktuálně vám nabízíme voucher balíček Infotainment Online, který vám rozšíří možnosti infotainmentu. Pro naše zákazníky voucher v akci za 968,- Kč vč. DPH se zvýhodněním 357,- Kč. Pokud si voucher zakoupíte u nás na prodejně, tak po jeho zaplacení je balíček okamžitě k dispozici. Veškeré informace o Škoda Connect najdete ZDE Článek Škoda Connect se nejdříve objevil na Autonova.cz.

projít na článek

Škoda Enyaq iV vylepšena, má nový software a dojede dál

Nová verze softwaru ME3 je nyní dostupná ve všech nových vozech Enyaq iV a Enyaq Coupé iV. Bezplatná aktualizace softwaru pro již vyrobené vozy bude následovat v druhé polovině roku 2022. Vyšší účinnost a životnost baterie díky její vylepšené správě. Opti

projít na článek

ŠKODA Motorsport zlepšuje rozložení hmotnosti nového vozu ŠKODA FABIA Rally2

ŠKODA Motorsport si během vývoje nové generace vozu ŠKODA FABIA Rally2 nedopřává žádnou přestávku.

projít na článek

Škoda ukázala nové logo, barvy a zelenou identitu

Značka Škoda mění po letech své logo. Nové pojetí klade větší důraz na samotný nápis Škoda a silné užití dvou nových zelených komunikačních barev.

projít na článek

Den elektromobility

Vážení zákazníci apříznivci značky ŠKODA, V sobotu 24.září od 9:00 do 16:00 pořádá Auto Mercia ve svém areálu Den testovacích jízd iV. Přijďte se svézt elektrickými modely ŠKODA ENYAQ COUPÉ RS iV aŠKODA ENYAQ iV, kotestování zde budou také další vozy ŠKOD

projít na článek

Nová otevírací doba Škoda Plus

Od dubna bude pro vás Škoda plus bazar ojetých vozů nově otevřen i v sobotu v čase 8 12 hodin. Budeme se na vás těšit. Tým AUTONOVA BRNO Článek Nová otevírací doba Škoda Plus se nejdříve objevil na Autonova.cz.

projít na článek