ŠKODA OCTAVIA: Akční modely se zvýhodněním až 118 400 Kč

Všichni autorizovaní prodejci značky Škoda na území České republiky přijímají objednávky na akční modely OCTAVIA COMBI TOUR a OCTAVIA COMBI TOURING SPORT, které byly připraveny speciálně pro tuzemský trh. 

projít na článek

Virtuální premiéry: Nová ŠKODA OCTAVIA RS a nová ŠKODA OCTAVIA SCOUT

Nabídku čtvrté generace modelu OCTAVIA doplňují robustní verze SCOUT a dva sportovní vozy RS. Díky elektrifikovaným pohonům, mezi které patří nová mild-hybridní technologie a hne

projít na článek

Vrcholné modely 4. generace řady Octavia - Škoda Octavia RS a Octavia Scout

Čtvrtá generace nejprodávanější řady značky ŠKODA je nyní kompletní díky sportovně laděnému modelu ŠKODA OCTAVIA RS a robustní verzi ŠKODA OCTAVIA SCOUT.

projít na článek

ŠKODA uvádí na český trh akční model OCTAVIA RS 120 let Motorsport

ŠKODA AUTO oslavuje 120. výročí své angažovanosti na poli motorsportu a při té příležitosti uvádí na český trh akční modely 120 let Motorsport.

projít na článek

Škoda Octavia 2.0 TDI, r. 2016, výbava Style, automat, DSG, 87811 tkm, cena 289.990 Kč

PRODÁNO Prodáme vůz Škoda Octavia 2.0 TDI, který je v provozu od září 2016 a na tachometru má 87.811 kilometrů. Tato Octavia byla koupena u autorizovaného prodejce Škoda, Auto Styl a.s., Praha Stodůlky. Tato Škoda Octavia 2.0 TDI byla koupena s výbavovým

projít na článek

Škoda Enyaq iV a Škoda Octavia jsou vítězi čtenářské ankety „Best Cars 2021“

Vůz ENYAQ iV zvítězil v kategorii „Kompaktní SUV a terénní vozy“ a čtvrtá generace modelu OCTAVIA triumfuje jako nejlepší importovaný vůz střední třídy.

projít na článek