Škoda Octavia Cup zavádí kategorii Junior

Český značkový seriál Škoda Octavia Cup odstartuje letos v červenci na okruhu v německém Oschersleben druhou sezónu po obnovení, a to s jednou zajímavou novinkou ve startovním poli. Mezi zkušenými matadory a nováčky dostanou prostor ke zviditelnění mladí jezdci do 25 let. Ti budou totiž kromě sbírání bodů do celkové klasifikace také ve své věkové skupině bojovat v nově vypsané kategorii Junior. Na rošt se jich letos postaví hned pět: nadějný sedmnáctiletý mladík Tomáš Korený, motokárami ostřílený David Klar, polští bratři Adam a Tomáš Rzepečtí a Rakušan Keijo Keke Platzer.

projít na článek

Nový Škoda Octavia Cup v roce 2016

Promotér zveřejnil konkrétní podobu nového Škoda Octavia CupuŠkoda Octavia Cup třetí generace tak má svou konkrétní podobu, a to včetně kalendáře, formátu závodního víkendu, či tzv. prize money.

projít na článek

Škoda Octavia Cup, napínavé souboje, na které se nezapomíná

Ačkoliv léta Škoda Octavia Cupu odvál čas, připomenout si tento skvělý závodní pohár není nikdy na škodu.

projít na článek

Nový Škoda Octavia Cup vstupuje do druhé sezóny

Do druhého ročníku obnoveného Škoda Octavia Cupu podalo do uzávěrky přihlášku 18 jezdců. Seriál se rozrostl o další dva soutěžní víkendy a změnil se systém bodování. Mezi závodníky také přibyde juniorských talentů českého motorsportu. „Zájem závodníků ná

projít na článek

V Oscherslebenu odstartuje druhá sezóna Škoda Octavia Cupu

Sedmidílný kalendář značkového poháru Škoda Octavia Cup odstartuje ve dnech 7. až 9. července na německém okruhu Oschersleben. Ve startovní listině jsou všichni favorité: Tomáš Pekař, Michael Vorba, August MacBeth či Martin Semerád. Nebo snad zaboduje něk

projít na článek

Video rozhovor s Františkem Doškem matadorem mezi závodníky

„Vzpomínky vítězů“ - nový seriál video rozhovorů s osobnostmi spojenými s populárním Škoda Octavia Cupem. Jako první poskytl rozhovor historicky první a celkově dvojnásobný vítěz Škoda Octavia Cupu František Došek.

projít na článek