Škola jinak

Ve středu 13. září 2023 žáci 7. třídy vyrazili do rekreačního areálu Mukařov – Borovice. Nejednalo se však o školní výlet, ale o terénní výuku, jednoduše řečeno, sedmáci se učili mimo školní lavice. První zastávkou bylo Mnichovo Hradiště. Tady žáci s pomocí mobilní aplikace hráli připravenou hru, která je přenesla do historie, konkrétně do 17. [] The post Škola jinak first appeared on Základní škola Kravaře v Čechách.

projít na článek

Zlatá školka

Mateřská škola Fügnerova, Louny jako první veřejná škola v České Republice splnila zlatá kritéria programu Skutečně zdravá škola

projít na článek

Certifikát aktivní škola

Naše škola obdržela certifikát AKTIVNÍ ŠKOLA. Pedagogové tak mohou čerpat metodickou podporu pro své žáky v jednotlivých předmětech.

projít na článek

SVĚTOVÁ ŠKOLA 2023

https://www.svetovaskola.cz/skola/zs-ostrava-maticni-5/

projít na článek

ZŠ Město Bystřice u Benešova

Základní škola a Školní jídelna v Bystřice u Benešova se nachází na adrese Dr. E. Beneše 300 přímo v centru města. Děti to tak nemají daleko ani na výuku a dokonce ani na zasloužené obědy. Škola je samostatným subjektem, ale v minulosti tomu tak nebylo. Š

projít na článek

PLAVÁNÍ

Od listopadu jezdí ve čtvrtek předškoláci, 3. a 4. třída na plavání. Letos budou nově navštěvovat bazén v Kudowě Zdróji. Článek PLAVÁNÍ se nejdříve objevil na Základní škola a Mateřská škola Machov.

projít na článek