Škola vpřírodě 2.C a 5.C

12.6.2023 Zdravíme ze školy v přírodě. Všichni jsme v pořádku dojeli, ubytovali se a těšíme se na další dnešní program. 15.6.2023 Posíláme poslední zprávu před návratem domů. Vše probíhá skvěle, užíváme si přírodu a společné aktivity. Vrátíme se zítra okolo 13:30 ke garážím. The post Škola v přírodě 2.C a 5.C appeared first on ZŠ Hostýnská.

projít na článek

Škola vpřírodě III. B, tentokrát obrazem

Ještě jednou škola v přírodě žáků III. B tentokrát obrazem. The post Škola v přírodě III. B, tentokrát obrazem appeared first on ZŠ Hostýnská.

projít na článek

Organizace školního roku 2023/2024

Organizace školního roku 2023/2024 http://www.msmt.cz/vzdelavani/skolstvi-v-cr/organizace-skolniho-roku.... ROZVRH  HODIN - změna možná třída sudý týden /4. září 2023/                                         lichý týden  /11. září 2023/

projít na článek

Novinky - škola 2021

V novém katalogu „Škola 2021“ jsme pro naše děti a studenty připravili více jak 50 novinek. Vyberete si kvalitní školní potřeby opět u nás? 

projít na článek

Stavební úpravy na Chatě Stará Škola

Na Chatě Stará Škola (původně Ubytovna Stará Škola) jsme během letošního roku provedli rozsáhlé stavební úpravy, abychom zvýšili komfort pro všechny naše hosty. Nová je kuchyňka v přízemí objektu, která bude k dispozici všem našim hostům, kteří si budou c

projít na článek

Jakou roli hraje v úspěšnosti škola a titul?

Příspěvek Jakou roli hraje v úspěšnosti škola a titul? pochází z ZeptejSeFilipa

projít na článek