Školení o psích vakcínách v Oděse

Bioveta dbá na to, aby její produkty byly používány přesně tak, jak mají. Jen tak je možné zajistit zdraví všech zvířat. Proto pravidelně vysílá své specialisty, aby školily veterinární lékaře, kteří mají s našimi produkty každodenní praxi. Jedna z posledních cest našich specialistů vedla do psího útulku v Oděse, Ukrajina.

projít na článek

Seminář na téma imunologie, vakcinologie a infekční choroby malých zvířat

Dne 14.7. se konalo na veterinární fakultě v Oděse /Ukrajina/ školení veterinárních lékařů, učitelů a studentů veterinární medicíny firmou Bioveta Ukrajina.

projít na článek

Brodský 2015 - závody psích spřežení

>> 20. ročník závodů psích spřežení ve fotografiích Petra Jansy

projít na článek

Nákup psích bud jako podpora kynologického kroužku

Díky získání příspěvku z rozpočtu Olomouckého kraje pro rok 2023 jsme mohli podpořit kynologický kroužek nákupem dvou psích bud. Boudy jsou určeny pro menší a střední plemena a budou sloužit společně s vybudovanými kotci proto, aby si žáci mohli přivézt n

projít na článek

FITMIN 2017 - závody psích spřežení

Mushers Club METUJE Červený Kostelec uspořádal o víkendu 21. a 22. 10. 2017 tradiční závody psích spřežení FITMIN 2017. Fotoreportáž ze sobotního závodu v areálu "Brodský" u Červeného Kostelce připravil Petr Jansa.

projít na článek

Praktický workshop Biovety v Oděse

Bioveta se setkala s veterinárními lékaři, kteří se starají o dobytek na ukrajinských farmách. Součástí návštěvy byl i praktický workshop.

projít na článek