Školení pracovníků ve stravovacích provozech

Školení pracovníků ve stravovacích provozech Vydává nebo připravuje vaše škola či školka dietní pokrmy typu bezlepková či bezmléčná strava? Pak by podle § 2 odstavce 5 vyhlášky č. 17/2015 Sb., o školním stravování měl být proškolen personál, který toto zajišťuje.Má školení těmto požadavkům vyhovují a jsou skutečně praktická a příjemná.Konstruktivní formou vás provedu základními principy stravovacího provozu tak, aby změny byly nejen praktické, ale také vyhovující hygienickým požadavkům. Doporučení vedu s přesahem k sestavování jídelníčků v osobním životě každého účastníka kurzu. Motivovaný a informovaný kuchař je často lepší než lékař.Objednat školení Blog Ebook Podpořím i vás Další články k tématu Praktický kurz vaření Školení pracovníků ve stravovacích provozech Kurzy pro laktační poradkyně v terénu Článek Školení pracovníků ve stravovacích provozech se nejdříve objevil na Martina Kučerová.

projít na článek

Kurzy pro veřejnost

Kurzy pro veřejnost Již 12 let pořádám vlastní kurzy vaření a seznamuji jednotlivce i širokou veřejnost s Pestrou stra

projít na článek

Profesní školení Liberec aJablonec

Profesní školení Liberec a Jablonec je součástí legislativně povinného vzdělávání zaměstnanců. Jedná se zejména o školení obsluh VZV, jeřábníků a vazačů, obsluh takových nádob a podobně. Profesionálně provedené Profesní školení Liberec a Jablonec má zásad

projít na článek

Školení BOZP aPOLiberec aJablonec

Právě kvalitně provedené Školení BOZP a PO Liberec a Jablonec včetně důkladného seznámení zaměstnanců s riziky při jejich práci může mít pozitivní vliv na snižování počtu pracovních úrazů a následné pracovní neschopnosti. Školení BOZP a PO Liberec a Jablo

projít na článek

Školení diisokyanáty

Provádíme školení o bezpečném používání diisokyanátů, které musí dle přílohy XVII nařízení REACH (ES) č1907/2006 bod 74. 3b) být provedeno do 23.8.2023. Následně se pak odborná příprava obnovuje minimálně každých 5 let.Odbornou přípravu (školení) provádí

projít na článek