Školní kolo recitační soutěže

proběhlo 12. února v obřadní síni hořické radnice. Celé soutěži vévodila přátelská atmosféra. Vyslechli jsme krásnou a inspirativní poezii v podání žáků literárně-dramatického oboru.

projít na článek

ŠKOLNÍ KOLO RECITAČNÍ SOUTĚŽE ŽÁKŮ 4. A 5. TŘÍD

V úterý 27. 2. se konalo školní kolo recitační soutěže pro žáky 4. a 5. tříd.

projít na článek

Recitační soutěž

V pondělí 13. února se konalo školní kolo recitační soutěže. Všem recitátorům se vystoupení moc povedlo, ale postoupit do okresního kola mohli jen ti nejlepší: 1. kategorie (2. a 3. třída)​ Vojta Jarolímek Míša Magdičová 2. kategorie (4.

projít na článek

Naši žáci na recitační soutěži Bořeňská čarodějnice

Svátek sv. Valentýna někteří naši žáci oslavili recitací. Zúčastnili se totiž recitační soutěže Bořeňská čarodějnice a předvedli své recitační schopnosti v divadle v Bílině. Konkurence byla určitě veliká, ale i tak má naše škola opět několik čestných uz

projít na článek

Matičák 03/2024

OBSAH: Úvodník Mezinárodní zkoušky Cambridge English Krabice od bot Výstava betlémů (III. A) Matematická olympiáda Z5 Školní čítárna Beseda s Ester Starou (III. B) Čte celá rodina (1. ročníky) Školní kolo recitační soutěže (1. – 3. r

projít na článek

PŘEHLÍDKA DĚTSKÝCH RECITÁTORŮ

V pátek 31. 3. 2023 se konalo okresní kolo recitační soutěže v Ostravě-Porubě, kde postoupily dvě soutěžící z naší školy. Byla to Zuzana Pavlorková z l. A třídy a Frida Vondrová z ll. D třídy. Děvčatům jsme všichni moc drželi palce a úspěch se dostavil.

projít na článek