Školní parlament

V tomto koln m roce se na na kole založil koln parlament. Jeho souč st jsou ž ci 3. 9. tř d, kteř se sch zej jednou za měs c. Na setk n ch se diskutuje o chodu koly a navrhuj možn změny. Z věrečn setk n bylo celodenn s vych zkou a odměnou za celoročn pr ci. Jedn m z c lů bylo tak prohlouben vz jemn ch vztahů. Za poskytnut finančn ho př spěvku na občerstven pro členy parlamentu děkujeme SRP .

projít na článek

PYŽAMOVÝ DEN

Školní parlament vyzývá všechny žáky ZŠ Matiční 5 (budova na ul. 30. dubna 20), aby se v pátek 25. 11. pochlubili nejoblíbenějším pyžamem. Čeká vás sladká odměna.

projít na článek

PAPUČOVÝ DEN

Školní parlament vyzývá všechny žáky ZŠ Matiční 5 (budova na ul. Matiční 5), aby se v pátek 25. 11. pochlubili nejzajímavějšími papučemi. Čeká vás sladká odměna.

projít na článek

BAREVNÝ TÝDEN 2024

V týdnu od 10. do 14. června vyhlašujeme v budově Matiční 5 akci s názvem Barevný týden. Nejbarevnější třída vyhrává každý den sladkou odměnu. Školní parlament

projít na článek

Den bez batohů a tašek 2023

22. června 2023 jsme my, školní parlament, již po druhé pořádali Den bez batohů a tašek. Letos jsme se rozhodli zapojit žáky celé naší základní školy.  

projít na článek

KONCEM ŠKOLNÍHO ROKU 2021/2022 BYL ŠKOLNÍ PARLAMENT STÁLE V AKCI

Ani poslední dny školního roku 2021/2022 členové školního parlamentu nezaháleli.

projít na článek