Skupina PSA oceněna za technologické řešení ochrany svých značek

Globální síť pro boj proti padělatelství (Global Anti-Counterfeiting Network) udělila dne 7. června 2017 u příležitosti mezinárodního dne boje proti padělatelství skupině PSA cenu „Nejlepší technologie“.

projít na článek

Skupina PSA, první evropská automobilka, která ve Francii spustila prodej nových vozů přes internet

Při nákupu vozu lze využít různé cesty, 90 % zákazníků ovšem navštíví internet.  Skupina PSA se rozhodla na tento vývoj reagovat, a proto inovuje způsob prodeje svých vozů a

projít na článek

MIX golfových míčků (50 kusů) - 450,00 Kč

Hrané golfové míčky různých značek v balení 50 kusů. Dvouvrstvé golfové míčky různých značek. Golfové míče jsou určeny pro začátečníky i pokročilé hráče a hráčky golfu. Více nabídek v kategorii MIX značek golfových míčků », nebo v sekci Golfové míčky »

projít na článek

Kde mají vozy všech značek skladem?

Zajímají vás ověřené vozy k okamžitému prodeji? Hledáte skladové vozy značek Škoda, BMW, Ford, Mercedes, Audi, KIA, Hyundai, Mitsubishi, Opel nebo Renault? Máme pro vás dobrý tip!

projít na článek

Skupina PSA uvede v roce 2020 na trh elektrické verze svých kompaktních dodávek

Vozy Peugeot Expert, Citroën Jumpy, Opel Vivaro a Vauxhall Vivaro budou od roku 2020 k dispozici ve 100% elektrické verzi.

projít na článek

Mix značek (Callaway, Bridgestone, Nike, TaylorMade) 100 ks - 1 780 Kč

Balení 100 ks levných golfových míčů golfových značek Bridgestone, Callaway, Nike a TaylorMade. Balení může obsahovat dvouplášťové golfové míče Bridgestone, golfové míče Callaway, golfové míče Nike a golfové míče TaylorMade. Vyzkoušejte si, která golfové

projít na článek