Skvělé hodnocení na Booking.com

Děkujeme! Vaše spokojenost je pro nás tím největším hnacím motorem. Na Booking.com se nyní díky vám pyšníme hodnocením 8,5 a to nám dělá velkou radost. Těšíme se na další spokojené hosty a vězte, že pro vaši spokojenost uděláme maximum.

projít na článek

Great reviews on Booking.com

Thank you! Your satisfaction is the biggest driver for us. Thanks to you, we now have 8.5 rating on Booking.com, and that makes us very happy. We look forward to welcoming more satisfied guests. Please know that we will do our best for your satisfaction.

projít na článek

Udělované stupně (hodnocení)

Při hodnocení rozlišujeme dvě samostatné škály – stupně v Základech šermu a stupně v jednotlivých specializovaných ateliérech. Source

projít na článek

ČFES PRACOVNÍ SKUPINA PRO HODNOCENÍ VAKCÍN METODAMI HTA

CFES-pracovni-skupina-pro-hodnoceni-vakcin-metodami-HTA_FINAL_zari-2023-1Stáhnout Článek ČFES PRACOVNÍ SKUPINA PRO HODNOCENÍ VAKCÍN METODAMI HTA se nejdříve objevil na Farmakoekonomika.

projít na článek

ČFES PRACOVNÍ SKUPINA PRO KOMPLEXNÍ MEDICÍNSKO-EKONOMICKÉ HODNOCENÍ ZDRAVOTNICKÝCH PROSTŘEDKŮ   

CFES-pracovni-skupina-pro-komplexni-hodnoceni-ZP-2023-11-14_finStáhnout Článek ČFES PRACOVNÍ SKUPINA PRO KOMPLEXNÍ MEDICÍNSKO-EKONOMICKÉ HODNOCENÍ ZDRAVOTNICKÝCH PROSTŘEDKŮ    se nejdříve objevil na Farmakoekonomika.

projít na článek

Podsedáky na židle fleece se skvěle osvědčil

Moc děkujeme za žasn a pohodln polstry. Jsme teď opravdu r di, že jsme dali na Va e doporučen a vzali si polstry s fleecem. Jejich držba je, jak jste ř kaly prostě jedinečn . Vypadaj st le skvěle a to m me doma kočičky i pejska. I za tip pro v běr b

projít na článek