SKVĚLÝ ŠKOLNÍ JARMARK

Děkuji všem žákům a učitelům za nádherný JARMARK. Tolik krásných výrobků a úžasných nápadů, písničky z JUKEBOXU, dobroty, ozdoby a věci pro radost, kavárnička naší skvělé paní kuchařky Kamily, knihy pana učitele, ořechy a med a čerstvé závitky. Všechno skvělé! Děkuji Veronice Provazníkové za organizaci a hlavně všem rodičům, bývalým žákům a dalším návštěvníkům za [] The post SKVĚLÝ ŠKOLNÍ JARMARK first appeared on Základní škola Kravaře v Čechách.

projít na článek

VÁNOČNÍ JARMARK 2023

Srdečně Vás zveme na tradiční školní VÁNOČNÍ JARMARK, který se koná 7. 12. 2023 od 14.30 do 17.00 v budově školy na ulici 30. dubna 20.

projít na článek

POZVÁNKA NA TRADIČNÍ VÁNOČNÍ JARMARK

Srdečně Vás zveme 15. 12. 2022, kdy se od 14.30 do 17.00 koná tradiční školní VÁNOČNÍ JARMARK v budově ZŠ 30. dubna 20.

projít na článek

Ve školní družině proběhl vánoční jarmark

Pořádání vánočního jarmarku ve školní družince se stalo krásnou každoroční tradicí. Letos se konal ve čtvrtek 14.prosince a finanční prostředky získané z prodeje dětských výrobků byly věnovány dvěma litoměřickým rodinám, jejichž děti podstupují nákladnou

projít na článek

Velikonoční jarmark na Frýdeckém zámku

Velikonoční jarmark se uskuteční 9.4.2017 rádi se tam s vámi potkáme. The post Velikonoční jarmark na Frýdeckém zámku appeared first on zkeramiky.

projít na článek

Velikonoční Fler jarmark

Třebíčský Fler jarmark se opět uskuteční v neděli 2.dubna od 10:00 do 16:00 v prostorách Hotelu Atom. Tématem akce jsou tentokrát svátky jara Velikonoce. *Jarmark originálních výrobků* velikonoční dekorace, kraslice, perníčky, makronky originální móda, š

projít na článek