Slavíme 30. let od založení společnosti

Jako poděkování pro všechny naše stávající ale i nové zákazníky za jich důvěru a podporu městské společnosti Kabelová televize Ústí nad Orlicí, spol. s r.o. jsme si pro Vás připravili malý dárek. Po dobu 6 měsíců Vám poskytneme jednu službu zdarma… Pro koho je tento dárek určen? Pro stávající i nové zákazníky [] Článek Slavíme 30. let od založení společnosti se nejdříve objevil na KTUO.

projít na článek

Slavíme Mezinárodní den sester

U příležitosti Mezinárodního dne sester, který slavíme právě dnes 12. května, si dovolujeme co nejsrdečněji poděkovat všem sestřičkám z našich pracovišť EuroPainClinics za jejich náročnou, odpovědnou a záslužnou práci při každodenní péči o naše pacienty a

projít na článek

Výstava k 30. výročí založení české pobočky ADRA

Humanitární a rozvojová organizace ADRA Vás srdečně zve na putovní výstavu k příležitosti třicátého výročí založení české pobočky této organizace. Na fotografiích známých i neznámých fotografů se ohlédnete za historií jejich pomoci.

projít na článek

Slavíme 100 let Kofila

Vážení zákazníci, v rámci probíhající soutěže jsme si pro Vás připravili akční nabídku platnou od středy 8.2. do úterý 14.2.2023, kdy u nás zakoupíte Kofilu, 35 g, se zákaznickou kartou za 9,90 Kč, bez zákaznické karty za 11,90 Kč.

projít na článek

PRVNÍ ROČNÍK „DNE OTEVŘENÝCH DVEŘÍ SMO“ U VEŘEJNOSTI SKLIDIL ÚSPĚCH

Dne 16.9.2023 se v r mci prvn ho ročn ku akce DEN OTEVŘEN CH DVEŘ veřejnosti otevřel are l společnosti SMO na ul. Okružn . Podle slov ředitele společnosti Ing. Libora Tannh usera: Prvotn my lenkou a důvodem, proč jsme se rozhodli uspoř dat a realizov

projít na článek

Vyhodnocení soutěže se společností Vitar, S.R.O.

Soutěž se společností VITAR, S.R.O. skončila a následně byla vylosována. Výhercem tabletu v hodnotě 5 000,- Kč se stala (z důvodu zachování GDPR) paní z ulice Podlesí ve Zlíně. Moc ji gratulujeme!!!

projít na článek