Slavnostní vyhlášení Antifetfestu

Na slavnostní vyhlášení celorepublikového kola amatérské filmové soutěže pro žáky Antifetfest aneb Jde to i jinak! se také letos vydala početná výprava z dačického gymnázia. A jak to celé dopadlo? Dozvíte se v článku Tomáše Pavlů.

projít na článek

Vyhlášení konkurzního řízení

Vyhlaseni-konkurzu-ZUS-J.-R.-Misi-OrlovaStáhnout The post Vyhlášení konkurzního řízení appeared first on ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA LEOŠE JANÁČKA.

projít na článek

Hlasování antiFETfestu 2019

Antifetfest aneb Jde to i jinak! 2019 je soutěžní festival amatérských filmů s tematikou rizikového chování, určený dětem a mládeži ze školských zařízení a nízkoprahových klubů.

projít na článek

Přijetí vítězného týmu soutěže Antifetfest u starosty města

Ve čtvrtek 10. ledna 2019 přijal starosta Dačic Ing. Karel Macků na radnici studenty gymnázia, kteří se zúčastnili Antifetfestu, celostátní soutěžní přehlídky amatérských filmů s tematikou rizikového chování.

projít na článek

Překladatelská soutěž pro studenty středních škol

Pod záštitou Katedry germanistiky Ostravské univerzity proběhlo dne 14. 4. 2016 slavnostní vyhlášení výsledků Překladatelské soutěže pro studenty středních škol, kterého se „již tradičně“ účastnili také žáci našeho gymnázia.

projít na článek

Vyhlášení 2. kola přijímacího řízení

Vyhlášení 2. kola přijímacího řízení podle oborů: 18-20-M/01 Informační technologie Zkrácené kombinované studium Elektromechanik pro zařízení a přístroje The post Vyhlášení 2. kola přijímacího řízení appeared first on SŠEMI.

projít na článek