Šle, kšíry, kšandy: tradice, nebo módní výstřelek?

Šle - už je máte ve skříni? Že ne? Přečtěte si tento článek a nejspíš uznáte, že je to chyba.

projít na článek

Praktické a módní – takové jsou městské batohy

Hledáte pohodlný a praktický módní doplněk, který je zároveň módní a stylový? Nebo snad trpíte bolestí zad a pro nošení těžšího obsahu potřebujete jinou alternativu místo kabelky? V tom případě se pro vás hodí dámský městský batoh.

projít na článek

Kombinujte crop top správně. Jak na to?

Crop top je módní záležitost, ať se nám to líbí nebo ne. Jak tento módní výstřelek nosit, i když nemáte postavu štíhlé gazely?   Stay positive  Ano, přesně toto je trend, který byste si měli vždy vybavit. V dnešní době se nepočítá to, že jste nejštíhlejší

projít na článek

Chantelle spodní prádlo pro každou příležitost

Kvalita, tradice, důraz na detail, elegance a pohodlí, to je jen několik slov vystihujících podstatu francouzského spodního prádla Chantelle. Proslulá módní značka zdokonaluje své výrobky již od roku 1876. Více než 140 let zkušeností se zrcadlí v každém z

projít na článek

Fotky z Vánoční módní přehlídky v Brně

Na záčátku prosince jsme vyslali 3 naše testovací šátky na výlet do Brna. Konal se tam totiž druhý ročník nosící módní přehlídky, letos ještě spojený s přednáškami a ukázkami vázání nebo cvičení s nošenými dětmi.

projít na článek

Módní trendy na rok 2022

Velkým trendem v módě roku 2022 bude udržitelnost a přírodní materiály. I módní průmysl jde s dobou a snaží se o ekologičtější a odpovědnější výrobu.

projít na článek