Slepý krtek v rádiu

6. 10. byl sládek živě v pořadu Jak to vidíte? na téma Domácí vaření piva na Českém rozhlasu Dvojce.  Kdo nestihl, tady je záznam http://prehravac.rozhlas.cz/audio/3486318. The post Slepý krtek v rádiu appeared first on Minipivovar Ujkovice.

projít na článek

Interview: Ondřej Bezouška o paranormálních jevech v K2 rádiu (pořad Potížisti)

Rozhovor v internetovém rádiu K2, který vás seznámí s objektivním výzkumem paranormálních jevů v České republice a tajuplném místě zvaném les Bor.

projít na článek

Rozhovor na Rádiu Patriot

Rozhovor s Adamem Havlínem o homeopatii si lze poslechnout na Rádiu Patriot v repríze v neděli 27. září od 15 hodin nebo stáhnout z archivu rádia.

projít na článek

MIKULÁŠ S CYRILEM VYBĚHALI PRO KRTKA 216 TISÍC

V sobotu 3. prosince 2022 se konal ve Zlíně-Loukách Mikulášský běh s Cyrilem pro Krtka organizovaný spolkem Běhy Zlín a naší rodinnou firmou Krajči plus. Výtěžek z běhu putoval už pátým rokem na Nadační fond dětské onkologie Krtek. Celkem se pro Nadační f

projít na článek

Rádio 7 v Aši

V neděli 25. května navštívil náš sbor tým z Rádia 7, který představil a příblížil lidem nelehkou práci v rádiu. Rádio 7 je stanice s celodenním vysíláním křesťanské rozhlasové misie TWR-CZ a TWR-Slovakia.

projít na článek

Seriál o tradiční čínské medicíně zazní v rádiu

Spolupracujeme na seriálu o tradiční čínské medicíně, který budou od října vysílat rádiové stanice Color Music Radio a Radio Hey. Nalaďte si frekvence a každé pondělí se zaposlouchejte do vln tradiční čínské medicíny.

projít na článek