Slevu na hororovu hledačku brzo zahalí Mlha!

Mlha je vydařená hororová hledačka, která se skvěle hodí pro toto pošmourné roční období. Chcete-li ji získat za zvýhodněnou cenu, máte dnes posledních šanci. Když okolí zahalí Mlha Mlha je v této hře ústředním motivem. Nezahaluje jenom ponuré okolí motorestu, v němž se ztratila malá dívenka, ale také celý příběh. Budete se snažit pochopit, co se tady děje, ale jako by vám tajemství pořád unikalo – jako cáry mlhy mezi prsty. Jen ti nejlepší hledači dokáží hru dokončit a zjistit, co se stalo s malou holčičkou, jež se v mlze ztratila! Obrázek ze hry Mlha Jak získat Mlhu za 99 Kč? Nemusíte pro to udělat nic navíc, tuto cenu totiž máme přímo u hry nastavenou v e-shopu. Takže si ji objednáte jako obyčejně a dostanete ji za tuto výjimečnou cenu. Doručení budete mít zdarma a aktivační kód vám přijde do pár minut e-mailem. Takže už se za pár chvil budete moct pustit do hraní. Akce skončí dnes o půlnoci, standardní cena hry je 169 Kč.

projít na článek

Ke stažení pro účastníky webináře Sebepéče pro predagogy

PLAKÁT - Mozková mlha formát A3. velikost A3 Mlha A3.pdf (3316204) velikost A4 Mlha A4.pdf (11177615)

projít na článek

BEACH centrum Jeremi brzo otevře

The post BEACH centrum Jeremi brzo otevře appeared first on JEREMI SPORT.

projít na článek

Získejte SLEVU jako registrovaný zákazník

Přidejte se k naší skvělé komunitě na gastro-guru.cz a využijte možnost získat SLEVU jako registrovaný zákazník...

projít na článek

Slevy na permanentky od 11.3.2024

Nabízíme od 11.3. 2024 Slevu 5% na permanentku u příležitosti Vašich narozenin nebo svátku (možnost čerpání slevy maximálně 7 dní od data narození nebo svátku) Slevu 100,- Kč na další permanentku, přivedete-li nového klienta, který si zakoupí min. 10

projít na článek

Místo pro přistání divokých koní

Nad opuštěným letištěm v Arkalyku se válela mlha. Projížděli jsme popraskanou asfaltovou dráhu tam a zpátky a plk. Milan Laniak se blížil k verdiktu, jestli pro nás bude použitelná nebo ne.

projít na článek