Slováci každých osm dní vytváří z 65 TB dat umělou inteligenci o velikosti 17 MB. A rozjeli spolupráci s Intelem

V ESETu neustále vytváří nové 17MB modely umělé inteligence z výchozích 65 TB dat. To je o asi 20 TB víc, než kolik se použilo na GPT-3.

projít na článek

Evropská rada dala zelenou Zákonu o umělé inteligenci (AI act). V platnost vstoupí pravděpodobně v roce 2026

Zákon o umělé inteligenci jako první na světě přináší ucelený seznam pravidel a regulací pro společnosti, které jakkoliv operují s umělou inteligencí.

projít na článek

Skládání písní s umělou inteligencí zvládne každý

V umělé inteligenci je budoucnost, o tom není pochyb a web Suno.com vás opravdu nadchne, protože s pomocí AI vytvoří hudbu a dokonce i nazpívá, samozřejmě jak jinak než v češtině. Jak složit písničku za

projít na článek

B2B marketing a umělá inteligence

Marketéři v B2B zkouší umělou inteligenci (dále jen AI). Primárně využívají AI jako inspiraci v marketingu, pro vytváření textací na web nebo pro tvorbu obsahu na sociální sítě. Souhlasí s tím, že AI jim urychluje práci. Zároveň je zřejmá absence pravidel

projít na článek

Zakažte Facebooku, aby si na vašich příspěvcích vytrénoval svou AI

Facebook mění zásady ochrany osobních údajů, aby na vašich příspěvcích mohl trénovat umělou inteligenci. Lze se proti tomu ale ohradit.

projít na článek

NetBSD mění přístup k AI, vyšel Murena /e/OS 2.0

Projekt NetBSD zaujímá stanovisko k předkládání kódu napsaného umělou inteligencí. Firma Murena vydala novou verzi svého operačního systému pro mobilní zařízení /e/OS s číslem 2.0. Vyšel lehký správce oken IceWM 3.5.

projít na článek