Slovo předsedy, aneb co nás čeká v roce 2019

Vážené rybářky, vážení rybáři, dovolte, abych vám jménem výboru Západočeského územního svazu ČRS i jménem svým popřál v počátku roku 2019 mnoho osobních i pracovních úspěchů, zdraví a spokojenosti. A samozřejmě také hodně klidných chvil strávených u západočeských rybářských revírů. Před zahájením letošní rybářské sezóny má pro vás výbor územního svazu dvě dobré zprávy. První z nich je, že se ceny členských známek, ani povolenek nemění – s výjimkou celosvazových, které po několikaleté stagnaci zdražily o 100 Kč.

  • Web: O nás
  • Aktualizace: 14.9.2024
projít na článek

Co nás čeká v roce 2022

S příchodem nového kalendářního roku se s plným nasazením chystáme na to, co nám přinese. Podívejte se do našeho kalendáře! Co nás čeká v roce 2022 viz. Daniela Regalová v Default. Značky: Firemní sdělení.

projít na článek

VÝZVA PŘEDSEDY PŘEDSTAVENSTVA K VH 2020

Dokument Výzva předsedy přestavenstva k VH 2020 je také k nahlédnutí, či stažení ve složce "O společnosti > Valná hromada".

projít na článek

VÝZVA PŘEDSEDY PŘEDSTAVENSTVA K VH 2021

Dokument Výzva předsedy přestavenstva k VH 2021 je také k nahlédnutí, či stažení ve složce "O společnosti > Valná hromada".

projít na článek

Ohlédnutí předsedy za rokem 2022 …..

Co přinesl rok 2022 pro členy Českého rybářského svazu? Krátké zhodnocení uplynulého období očima předsedy Západočeského územního svazu ing. Jana Štípka.

projít na článek

2019

Jsme tu stále pro Vás, děkujeme za Vaše návštěvy v novém roce, budeme se snažit, aby jste byli spokojeni stejně jako v roce 2018. The post 2019 first appeared on .

projít na článek