Služby

Komplexní ambulantní péče v oborech gynekologie a porodnictví diagnostika a léčba gynekologických onemocnění preventivní gynekologické prohlídky poradna pro těhotné, vedení fyziologického i rizikového těhotenství diagnostika a léčba neplodnosti, prekoncepční příprava a spolupráce s IVF centry ultrazvuková vyšetření gynekologická ultrazvuková vyšetření těhotných včetně screeningu II. a III.trimestru prvotrimestrální test na vrozené vývojové vady. možnost registrace ultrazvukových videosekvencí na digitální média ultrazvukové měření rychlosti krevních toků Doppler ultrazvukové vyšetření orgánů dutiny břišní antikoncepční poradna poradna pro ženy v klimakteriu diagnostika a léčba příznaků spojených s vyhasínánímfunkce vaječníků poradna pro ženy s inkontinencí konzervativní léčba děložních myomů enzymatická terapie diagnostika sexuálně přenosných onemocnění do 24 hod. genetické testy pro uživatelky hormonální antikoncepce a hormonální substituce prostanovení rizika hluboké žilní trombózy onkologická prevence: cytologické stěry z děložního čípku a kolposkopie testy na přítomnost lidských papilomavirů (HPV) očkování jako prevence rakoviny čípku genetické testy ke stanovení rizika vzniku nádorů prsů a vaječníků (BRCA 1+2) prevence rakoviny tlustého střeva konzultace a objednání k operačním výkonů Co u nás najdete smlouvu o úhradě zdravotní péče se všemi zdravotními pojišťovnami v ČR kvalifikovaný zdravotnický tým všichni lékaří jsou odborníci se specializavanou způsobilostí v oboru gynekologie a porodnictví všichni lékaři udělají maximum pro Vaši spokojenost, ať již jde o běžnoupreventivní prohídku nebo řešení akutního problému chcete-li se objednat ke konkrétnímu lékaři (např. vedení těhotenské poradny,potíže s otěhotněním, sledování abnormálních nálezů), je to samozřejmě možné -řiďte se prosím při objednávce ordinačními hodinami moderní přístrojové vybavení příjemné prostředí snahu o minimalizaci čekací doby na kolik jste objednaná, v tolik jdete dovnitř vstřícný přístup ptejte se kdykoliv na cokoliv bude li nezbytný operační výkon, jsme Vám k dispozici v rámci našich klinickýchdnů v nemocnici Třinec Sosna. kompletní služby gynekologicko porodnické praxe The post Služby appeared first on Gynekologická ambulance Jablunkov s.r.o. - Bojko.cz.

projít na článek

PLS-S služby

31. 5. 2023 jsme se stali prvním českým Cisco partnerem, který se kvalifikoval pro poskytování nových PLS-S služeb, v rámci kterých můžeme poskytovat stejnou úroveň podpory, jako Cisco v rámci služby Solution Support. https://www.cisco.com/c/dam/m/en_us/s

projít na článek

Změna cen za služby od 1.10.2021

Vzhledem k nárůstu cen jsme i my, bohužel, nuceni zdažit naše služby s platností od 1.10.2021. Viz.ceník služeb

projít na článek

Online OCR služby

Potřebujete převést obrazový sken dokumentu do textové podoby a nemáte k dispozici potřebný OCR software? Řešením je využití bezplatné online OCR služby.

projít na článek

Plánovaný upgrade switchů

25.10.2022 v čase mezi 04:00-04:30 bude v prostorách datového centra prováděn upgrade switchů. V průběhu této údržby lze očekávat výpadek konektivity. Tato záležitost se týká služby cloud.4smart.cz a služby old.4smart.cz.

projít na článek

Brothers Music Agency

Ondřeje Brzobohatého nově zastupuje agentura Brothers Music Agency, jejímž jednatelem je Patrik Jedlička. Agentura zajišťuje komplexní služby pro vybrané talentované umělce a kapely. Mezi tyto služby patří produkce a vydávání desek, realizace a produkce v

projít na článek