Smart žárovka dohlédne na spotřebu elektřiny v domácnosti

V dnešní době jsou ceny energií stále poměrně vysoko a nedá se očekávat zásadní změna trendu. Co dělat? Jednoduše, všichni se musí přizpůsobit vzniklé situaci a umět na ni reagovat. Úspora je na prvním místě, v sortimentu osvětlení nastal tento trend už před lety. Dnešní žárovky ale umějí mnohem víc než jen šetřit. Zvládnou snadno přepnout barvu světla, záleží na náladě, kterou právě máte. Pokud chcete, můžete si snadno vybrat z přednastavených barevných scén, díky nimž bude večerní zábava opravdu skvělá. Stačí kliknutí v mobilní aplikaci, vlastně ani nemusíte chodit k vypínači. Takový je totiž svět 21. století! Letitá životnost je velkou výhodou Klasická smart žárovka vám vydrží doma hodně dlouho. U produktu s paticí E27 je uvedena životnost 30 tisíc hodin, což je opravdu zajímavé číslo. V praxi to může znamenat několik let bez jakékoliv výměny. A kam se toto osvětlení hodí? To záleží na majitelích nemovitostí, protože se dobře vyjímá v dětských pokojíčcích nebo v ložnicích, samozřejmostí je obývací pokoj nebo kuchyně a koupelna. Snadno se srovná s tím, že je v místnosti teplota pod bodem mrazu, umístěním do garáže proto nic nezkazíte. Velmi dobrou zprávou je možnost využití ovládání hlasem, jako je například Amazon Alexa. Stačí několik slov a zhasnutí je dílem okamžiku, pohodlí je totiž až na prvním místě žebříčku! Snadná instalace všechny potěší Tento typ osvětlení se na první pohled neliší od zavedené klasiky. Instalace je snadná a nepotřebujete k ní žádné velké technické dovednosti. Našroubovat nebo vyšroubovat žárovku umí každý, sladění s mobilní aplikací je podobně snadné. Mimochodem, chtěli byste se probudit světlem? Stačí to nastavit ve smartphonu a pak se jen těšit na ráno. Více informací k tomuto tématu je na cel-tec.cz! Článek Smart žárovka dohlédne na spotřebu elektřiny v domácnosti se nejdříve objevil na ARČR.

  • Web: ARČR
  • Aktualizace: 2.8.2024
projít na článek

Výkonná žárovka LED SMD 50W E40 4000K

Výkonná LED žárovka používaná hlavně v průmyslu, kde se nejvíce vyskytují patice E40, pro které je tato žárovka určena. Žárovka má vysokou svítivost 4000K, což odpovídá žárovce či výbojce s výkonem 350W. Žárovka má velkou výhodu v úspoře energie a v podst

projít na článek

LED SMART WIFI žárovka, svíčka, 5W, E14, RGB, 400lm - 189,00 Kč

Solight WZ431 LED SMART WIFI žárovku lze ovládat chytrým telefonem, kdy je možné nastavovat různé barvy světla (RGB), odstíny bílé (3000-6500K) a intenzitu světla. Žárovku lze zapínat i vypínat klasickým vypínačem.

projít na článek

LED SMART WIFI žárovka, GU10, 5W, RGB, 400lm - 190,00 Kč

Solight WZ36 LED SMART WIFI žárovku lze ovládat chytrým telefonem, kdy je možné nastavovat různé barvy světla (RGB), odstíny bílé (3000-6500K) a intenzitu světla. Žárovku lze zapínat i vypínat klasickým vypínačem.

projít na článek

RETRO LED ŽÁROVKA 8W E27 2700K - 179 Kč

Tato retro LED žárovka svítí 8W (v přepočtu jako 60W klasická žárovka) teplým žlutým světlem. Průměr je 6cm, délka je 10,6cm.

projít na článek

Energeticky aktivní spotřebitelé: příležitost pro využití lokálních zdrojů energie

Dlouhodobě se věnujeme hledání inovativních řešení v oblasti výroby elektřiny pro vlastní spotřebu domácností, institucí i firem, proto jsme v rámci výzkumného projektu „Energeticky aktivní spotřebitelé – příležitost pro využití lokálních zdrojů energie“

projít na článek