SmartMania.cz // Fisker Pear dostal kouzelníkův kufr. Změní zažitý stereotyp otevírání pátých dveří?

Pear je městské SUV s revolučním otevíráním zavazadlového prostoru  Nabídne i izolovaný přední kufr vhodný pro převoz jídla a pití  Do výroby půjde až v příštím roce a cena přesáhne 800 tisíc korun  Fisker vypustil nové snímky modelu Pear, který zaujal už při představení na začátku minulého měsíce v rámci akce Fisker Vision Day. Sám Henrik Fisker předvedl, jak funguje tzv. Houdiniho kufr, který se nikam nevyklápí, ale jednoduše zmizí v podlaze automobilu. Ačkoliv při živém představení víko kufru mizelo mnohem pomaleji než na prezentačních videích, Henrik Fisker sliboval, že produkční rychlost bude vyšší a na akci byla uměle snížena kvůli záznamu na kamery. Novinka má cílit především na mladé obyvatele velkých měst, kde je často problém s parkováním a zasouvací dveře kufru ulehčí život při těsném podélném parkování nebo při pohybu v podzemních garážích s nízkými stropy, kde dveřmi kufru můžete narazit do stropu. Dojezd 515 km a pohon […] Přečtěte si celý článek Fisker Pear dostal kouzelníkův kufr. Změní zažitý stereotyp otevírání pátých dveří?

projít na článek

Dopravní výchova pátých tříd

V říjnu se žáci pátých ročníků zúčastnili výuky na dopravním hřišti. Úspěšně zvládli teoretickou i praktickou část, všichni jsou již zkušení cyklisté.

projít na článek

Jaké jsou druhy otevírání vestavěné skříně?

Jaké jsou druhy otevírání vestavěné skříně? Jednou zprvních věcí, kterou je třeba při plánování vestavěné skříně udělat, je rozmyslet si, jaký druh otevírání bude vaše vysněná skříň mít. Kdispozici je několik řešení. Nejčastěji jsou to posuvné nebo pantov

projít na článek

LYŽAŘSKÝ VÝCVIK 5. TŘÍD

V týdnu od 27. února do 3. března se žáci pátých tříd zúčastnili výjezdového lyžařského výcviku na Vaňkově kopci.

projít na článek

OTEVÍRÁNÍ TURISTICKÉ SEZÓNY V PODKRKONOŠÍ

Příspěvek OTEVÍRÁNÍ TURISTICKÉ SEZÓNY V PODKRKONOŠÍ pochází z Přehrada Les Království, bývalá samota Tešnov

projít na článek

Den otevřených dvěří

Na pátek 13.3. jsme připravili den otevřených dvěří. Chcete se více dozvědět o biorezonanci, homeopatii a detoxikaci? Zarezervujte si včas své místo! The post Den otevřených dvěří appeared first on NaturoMed - Biorezonance a frekvenční terapie.

projít na článek