Smazání studijního zaměření

Milí uživatelé, pokud nechcete, aby se zobrazovalo určité studijní zaměření na straně Studijní zaměření a předměty, nastavte si na straně Nabízená studijní zaměření platnost Studijního zaměření od - do. Studijní zaměření se zobrazí zašednuté a přeškrtnuté. Pokud není Studijní zaměření nabízené ve školním roce, ale zobrazuje se jen na Přihlášce do ZUŠ, na straně Studijní zaměření a předměty je zašednuté. Více v článcích Studijní zaměření a předměty, Strana Škola – Nabízená studijní zaměření a Úprava a smazání studijního zaměření (ŠVP).

projít na článek

Žáci - pro administrátory školy přidat možnost hromadného mazání kolektivů

Milí administrátoři školy, na stranu Žáci → Další funkce jsme do sekce Ostatní přidali funkci pro smazání kolektivů žáků. Více v článku Další funkce a Smazání kolektivů žáků.

projít na článek

Bilancujeme

Lednově bilancujeme a máme radost, že v roce 2021 úspěšně zvládlo studium 36 absolventů studijního programu MBA a 7 absolventů studijního programu LL.M.. I v roce 2022 nás čeká spousta práce, na kterou se těšíme. Hned v lednu se uskuteční závěrečné zkoušk

projít na článek

Přihláška do ZUŠ - odkaz na web školy - nový odkaz pro studijní zaměření Přípravná hudební výchova

Milí uživatelé, na web školy si můžete dát odkaz na Přihlášku do ZUŠ, kde bude vyplněno studijní zaměření Přípravná hudební výchova. Více v článcích Přihláška do ZUŠ a Studijní zaměření a předměty.

projít na článek

Jak správně oslovovat absolventa vysoké školy?

Seznam akademických titulů Bc. Bakalář (titul před jménem, udílený ve tří- až čtyřletém studiu VŠ). BcA. Bakalář umění – uvádí se před jméno titul získáte absolvováním vysoké školy uměleckého zaměření CSc.   Kandidát věd – uvádí se za jménem – dn

projít na článek

Studijní stáž v Limoges

Deset studentů našeho gymnázia se zúčastnilo již tradičního studijního pobytu v Limoges ve Francii. O tom, jak trávili dny ve škole a v rodinách, se můžete dočíst níže nebo si pustit krátké video.

projít na článek