Snídaně šampionů live

Každé úterý a čtvrtek ráno v měsíci říjnu vyráží Hitrádio Faktor se SNÍDANÍ ŠAMPIONŮ live! Skvělé dobroty, které s láskou připravují ve Vltavotýnských lahůdkách (a vy si je můžete koupit v supermarketech TERNO a TREFA), povezou Potřebným. Pojďme společně odměnit sestřičky, pečovatelky, hasiče nebo dobrovolníky z vaší obce dobrým jídlem. Za svoji těžkou práci si to zaslouží! Dejte Hitrádiu Faktor tip, kam mají jet příště! Stačí vyplnit formulář na webu https://hitradiofaktor.cz/souteze/.

projít na článek

Aktualizace přstupu k aplikaci Skylink Live TV

Dne 11. 4. 2021 dojde k aktualizaci přstupu k aplikaci Skylink Live TV a do zkaznick Zny Můj freeSAT. Pokud se přihlašujete po tomto datu, budete poždni o aktualizaci svho hesla.

projít na článek

Skylink Live TV k současnmu balčku pro zkaznky freeSATu

Praha, 19. listopadu 2019 – Satelitn televize freeSAT přinš svm zkaznkům službu Skylink Live TV – internetovou televizi s videopůjčovnou, kter je zkaznkům nyn k dispozici jako součst aktulnho freeSAT balčku.

projít na článek

Witthin Tempttation (2017) Koncerty Live

↓ Witthin Tempttation (2017) Odkaz na stránky → zde ← Článek Witthin Tempttation (2017) Koncerty Live se nejdříve objevil na PC Service Pavel Zezula.

projít na článek

Vítejte na stránkách Bezlepík.cz

Zaměřujeme se na VÝHRADNĚ BEZLEPKOVOU výrobu a prodej:- čerstvá teplá hotová jídla, chlazená hotová jídla, trvanlivá hotová jídla- čerstvé i vakuově balené slané a sladké pečivo "od snídaně do snídaně"- knedlíky kynuté "klasické" i plněné sladké, knedlíky

projít na článek

Proč a Jak začít podnikat v době Coronavirové? [LIVE Záznam]

Protože máme další vlnu coronavirové karantény, většina lidí nyní sedí doma a někteří z nich začínají přemýšlet o tom, jak si rozjet něco svého a jak začít podnikat. Napomáhá tomu fakt, že část populace má nyní více času, než při běžné provozu, jelikož se

projít na článek