Snídaně z Vltavotýnských lahůdek pro šampiony live!

Každé úterý a čtvrtek ráno v měsíci říjnu vyrazilo Hitrádio Faktor se SNÍDANÍ ŠAMPIONŮ live! Skvělé dobroty, které s láskou připravovaly ve Vltavotýnských lahůdkách, odvezl tým Hitrádia Faktor „Potřebným. Kam přesně tým Hitrádia Faktor s dobrotami od Vltavotýnských lahůdek pojede, doporučovali posluchači Hitrádia Faktor prostřednictvím webového formuláře. Společně jsme tak mohli odměnit sestřičky, pečovatelky, hasiče nebo dobrovolníky z Jihočeského kraje dobrým jídlem. Za svoji těžkou práci si to zaslouží!

projít na článek

Novinky z nabídky Vltavotýnských lahůdek

Další novinky z nabídky Vltavotýnských lahůdek: Bagetu s vlašským salátem, vegetariánskou bagetu, těstovinový salát s kuřecím masem nebo čočkový salát si můžete nakoupit v vybraných supermarketech Trefa.

projít na článek

Sladké novinky z Vltavotýnských lahůdek

Ochutnejte nové výrobky Řez Bolero a Řez s lesním ovocem. Dobrý tip pro slavnostní den. Nakoupíte ve vaší Trefě v oddělení lahůdek.

projít na článek

Nové balení výrobků od Vltavotýnských lahůdek

Váš oblíbený vlašský salát a rybí salát od Vltavotýnských lahůdek má nyní nové balení. Vlašský salát 300g a 140g a Rybí salát 140g nakoupíte ve vaší prodejně Trefa.

projít na článek

Vltavotýnské lahůdky v Trefě na Vltavě ČB

Snadná orientace pro nákup výrobků z Vltavotýnských lahůdek od nynějška v Trefě na Vltavě v Č.Budějovicích. Snadná orientace pro nákup výrobků z Vltavotýnských lahůdek od nynějška v Trefě na Vltavě v Č.Budějovicích.

projít na článek

Oběd nebo večeře za minutu

Obohacujeme náš sortiment o chlazená jídla z Vltavotýnských lahůdek. K dostání ve vaší Trefě.

projít na článek