Snímače polohy VIONiC™

Objevte řadu nejvýkonnějších inkrementálních optických snímačů VIONiC™ společnosti Renishaw pro přímou digitální polohovou zpětnou vazbu a vynikající metrologii.

projít na článek

Tento dokument popisuje algoritmy absolutního snímače RESOLUTE™ pro určování a kontroly polohy

Tento dokument přehledně uvádí použití absolutního snímače RESOLUTE™ a podrobně popisuje bezpečnostní aspekty jeho algoritmů pro určování a kontrolu polohy.

projít na článek

Řada snímačů RESOLUTE™

Objevte absolutní odměřovací systém RESOLUTE™ s velmi rychlým odměřováním polohy a jemným rozlišením. Poloha je získána bezprostředně po zapnutí bez nutnosti jakéhokoli pohybu, takže tyto snímače poskytují plynulé řízení rychlosti a spolehlivou polohovou

projít na článek

Snímače pro řízení pohybu v prostředí s velmi vysokým vakuem

Na veletrhu Vacuum Expo, který se bude konal v International Centre v anglickém Telfordu od 3. do 4. listopadu, se Renishaw zaměříl na snímače polohy navržené speciálně pro použití v podmínkách velmi vysokého vakua.

projít na článek

VIONiC™ ke stažení

VIONiC™ ke stažení (datové listy, instalační příručky, technické výkresy, případové studie, technické dokumenty)

projít na článek

Renishaw’s new VIONiC™ encoder offers unparalleled performance

Renishaw, a world-leading metrology specialist, recently launched the VIONiC series, a new family of ultra-high accuracy, super-compact all-in-one digital incremental encoders. Applications which benefit most from VIONiC are those requiring the highest le

projít na článek