Zářijový a již tradiční sobotní brunch Přivítáme Vás sklenkou Prosecca a naservírujeme Vám 4chodové menu skládající se z dvanácti různých pokrmů. Neomezená konzumace vody a kávy je samozřejmostí. Menu 24.9. Caprese s baby mozzarellou a cherry rajčátkem Lososový tartar s koprem, toust Zvěřinová paštika, rakytník Vejce Benedikt Kalamáry smažené v těstíčku, citronové aioli Dýňová polévka s pancettou Risotto s hříbky a lanýžem Okouník mořský, hrášek, telecí jus s yuzu Kachní prsíčka, foie gras, bramborové pyré, omáčka z portského vína Vanilkové crème brûlée Choux s citronovým krémem Čokoládový řez s malinami Cena menu 1.290Kč Rezervace na brunch přijímáme od 11.00 do 14.00. Do poznámky prosím uveďte “Brunch”. REZERVOVAT STŮL BRUNCH KAŽDOU POSLEDNÍ SOBOTU V MĚSÍCI! Těšíme se na Vaši návštěvu. Tým Aureole The post SOBOTNÍ BRUNCH 24/9 appeared first on .
Brunch každou poslední sobotu v měsíci Přivítáme Vás sklenkou Prosecca a naservírujeme Vám 4chodové menu skládající se z dvanácti různých pokrmů. Neomezená konzumace vody a kávy je samozřejmostí. Menu 25.2. Chléb s avokádem a Burratou Uzený losos, křen
projít na článekRozkvetlá příroda , sluníčko na obloze a vůně jara ve vzduchu a teď si představte to vše doplněné o váš oblíbený brunch ve vašem BEEFu! Ozdobte si kalendář kytičkou a vyznačte si 14. duben, protože od 12 do 16 hodin vás čeká náš JARNÍ BRUNCH! Rezervuj
projít na článekBrunch každou poslední sobotu v měsíci Přivítáme Vás sklenkou Prosecca a naservírujeme Vám 4chodové menu skládající se z dvanácti různých pokrmů. Neomezená konzumace vody a kávy je samozřejmostí. Menu 25.3. Caprese s buvolí mozzarellou Tartar z mečouna,
projít na článekMineral Metal spolu s Kateřinou MareškovouKrystaly a brána k sobě samotnému Srdečně vás zveme na sobotní prožitkový seminář spojený s krystaly, meditací a především cestou posouvající a uzdravující nás samotné. Zářijové téma je propojeno astrologicky se z
projít na článekZveme vás na cestu do světa fantastických chutí! Připravte se na indický brunch a přijďte se s námi podělit o tuto nezapomenutelnou chuťovou zkušenost první neděli v listopadu (5.11.) mezi 12 a 16 hodinou ve vašem Beef & Beer! Těšíme se na vás! Rez
projít na článek