Sobotní napětí před Velkou

Tak trochu ve znamení ticha před bouří se odehrál sobotní pardubický meeting. Napětí před Velkou Pardubickou bylo téměř hmatatelné a fandové se přišli rozcvičit na zítřejší den D. K vidění byly v sobotu jen dostihy tzv. dokola, tj. dostihy, které nezasahovaly do vnitřní krosové dráhy - proutěnky a klasická steeplechase přes umělé ploty.

projít na článek

3.kvalifikace na Velkou Pardubickou

Sobotní třetí kvalifikace na Velkou Pardubickou ve fotografiích Lenky Sklenákové

projít na článek

Pardubické sobotní dostihy ve fotografiích Lenky Sklenákové

Sobotní dostihové odpoledne na pardubickém závodišti bylo předznamenáním vrcholu dostihové sezóny. Fotoreportáž připravila Lenka Sklenáková.

projít na článek

Sobotní předehra VP ve fotografiích Lenky Sklenákové

Tradiční předehra vrcholu tuzemské dostihové sezony, to jsou sobotní Překážkové dostihy. Jsou to nejen prestižní dostihy přes proutěné překážky, ale také několik rovinových dostihů včetně příležitosti pro amatéry a žáky.

projít na článek

Klid před bouří

Pověstným klidem před bouří by se dala nazvat dostihová sobota 8. října v Pardubicích. V neděli byla totiž na programu 132. Velká pardubická. Sobotní předkrm zahrnoval kvalitní rovinové dostihy, proutěnky a steeplechase. Ty se přesunuly z nedělního progra

projít na článek

1.kvalifikace na jubilejní 125. Velkou Pardubickou

Fotografka Lenka Sklenáková na závodišti nechyběla a její fotografie vám ukáží napětí, úsilí i touhou po vítězství a dramatické okamžiky dostihu. >> Fotoalbum Lenky Sklenákové >>

projít na článek