Sociální automobil

Sponzorujeme pořízení sociálního automobilu pro dětskou léčebnu Vesnu v Janských Lázních Příspěvek Sociální automobil pochází z STAVIDLO s.r.o.

projít na článek

Jak připravit auto na zimu?

Jak připravit automobil na zimu? Kdy je nejlepší čas na přezutí pneumatiky? A co vše před zimou automobil potřebuje? The post Jak připravit auto na zimu? first appeared on Odzkoušeno.cz.

projít na článek

Profilky.cz nová česká sociální síť

Profilky je nová česká sociální síť, kterou založil webmaster, programátor, designer, zpěvák, producent a klavírista Vahan Hambardzumjan v dubnu roku 2012. Tato sociální síť je sice založená na redakčním systému, ale zato má plno funkcí, které Vás jistě o

projít na článek

Bc. Anita Zemanová

Sociální pracovník sociální rehabilitace CENTRA KOMPRE [email protected] 770 119 054 Článek Bc. Anita Zemanová se nejdříve objevil na CEDR - Centrum duševní rovnováhy o.p.s..

projít na článek

eToro broker

Broker eToro a jeho platforma pro sociální obchodování Sociální obchodování u eToro I kopírování transakcí vyžaduje zkušenosti! Vše co potřebujete...

projít na článek

Proxio - sociální agendy pro Město Chrudim.

Koncem minulého roku jsme spustili produktivní provoz našeho řešení PROXIO - Sociální agendy pro Město Chrudim - oficiální stránka. Marbes a město Chrudim, to je prostě výborná spolupráce, za kterou jsme nesmírně rádi!

projít na článek