Solná jeskyně po letní pauze opět otevřena

Solná jeskyně bude od 2.10. po letní pauze opět otevřena. Přijďte využít možnosti nerušené relaxace, a posílení Vaší imunity. Objednávat se můžete na tel. 739 634 361. Bližší informace o solné jeskyni včetně ceníku vstupného najdete zde: https://poliklinika-otrokovice.cz/resource/solna-jeskyne-mestska-poliklinika-s-r-o-otr/ Článek Solná jeskyně po letní pauze opět otevřena se nejdříve objevil na Městská poliklinika s.r.o.

projít na článek

Info ke skypovým meditacím

Přátelé Jiřího Vacka Upozorňujeme, že po letní pauze opět běží naše pravidelné večerní skypové medi každý den od 22:00 do cca. 22:30 . Každý upřímný zájemce je vítán.

projít na článek

Macocha a punkevní jeskyně

Moravský kras macocha a punkevní jeskyně Macocha je propast The post Macocha a punkevní jeskyně first appeared on Tipy na výlety.

projít na článek

Výstava modelů aut opět otevřena!

Některé osobní automobily dokáží jet rychlostí přes 400 km/h, některé stojí svého majitele více než miliardu korun a některých bylo vyrobeno přes 21 milionů kusů. Nejen tyhle skvosty, ale bezmála 200 modelů aut v měřítku 1/18 si můžete prohlédnout na nov

projít na článek

Kavárna vBažantnici je otevřena veřejnosti

Na Velký pátek 2022 byla v Bažantnici v červenodvorském parku otevřena kavárna. Kavárna je provozována jako integrační sociální podnik a je otevřena veřejnosti.The post Kavárna v Bažantnici je otevřena veřejnosti first appeared on Červený Dvůr.

projít na článek

Psí oči se po dvouleté pauze zase rozzáří: Němá tvář uspořádá Vánoce v útulku

Studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně prostřednictvím neziskového projektu Němá tvář pořádá řadu akcí, jednou z nich jsou také Vánoce v útulku. Předchozí dva roky se tradiční akce nekonala z důvodu světové pandemie, a

projít na článek