Sophos DNS Protection nyní k dispozici

Nová vrstva zabezpečení typu cloudové služby, která vám dokonale doplní a rozšíří stávající nástroje pro zabezpečení sítě a vynucování zásad je k dispozici. Bez příplatku. Článek Sophos DNS Protection nyní k dispozici se nejdříve objevil na awin IT.

projít na článek

Sophos ZTNA nyní podporuje on-premise Microsoft AD

Řešení Sophos ZTNA  2.1.1 je nyní dostupné. Nová verze doplňuje podporu on-premise Microsoft Active Directory (AD) pro identitu, snadný failover[] Článek Sophos ZTNA nyní podporuje on-premise Microsoft AD se nejdříve objevil na awin IT.

projít na článek

Sophos Firewall OS (SFOS) v20 MR1

Verze Sophos Firewall OS (SFOS) v20 MR1 je nyní dostupná. Doporučujeme instalaci. Článek Sophos Firewall OS (SFOS) v20 MR1 se nejdříve objevil na awin IT.

projít na článek

Sophos Central Dashboards

Zjednodušení správy zabezpečení a zvýšení provozní efektivity bylo vždy základem řešení Sophos Central. Novinkou je funkce vlastních ovládacích panelů. Článek Sophos Central Dashboards se nejdříve objevil na awin IT.

projít na článek

Ocenění G2: Sophos Firewall opět jedničkou na trhu

Společnost G2 zveřejnila ocenění na Jaro 2024. Řešení Sophos Firewall se opět umístilo jako jednička na trhu. Jedná se již[] Článek Ocenění G2: Sophos Firewall opět jedničkou na trhu se nejdříve objevil na awin IT.

projít na článek

Aplikační workshop Paint Protection Film

Igepa a 3M pořádají prezentaci a aplikační workshop zaměřený na Paint Protection Film Přímo na kapotě auta ukážeme, jak ochránit lak 3M PPF fólií proti poškrábání a představíme všechny vychytávky, co by se mohly při instalaci hodit. Následně si účastníci

projít na článek