Soukromí hokejového tvrďáka Gudase: Krasobruslení, životní láska i slavná sestra!

Na právě probíhajícím světovém šampionátu v hokeji patří Radko Gudas mezi klíčové hráče českého nároďáku. Řízný bek je jedním z nejvytěžovanějších hráčů a na ledě se chová jako pravý lídr. Někteří rýpalové z řad zahraničních fanoušků a novinářů mu vyčítají „příliš tvrdou a surovou hru“. Málokdo to ví, ale vyhlášený tvrďák Gudas se v dětství přitom věnoval krasobruslení a v soukromí je to pyšný otec a milující manžel. Svou životní lásku Barboru, která se věnuje herectví, poznal před přestupem do NHL.

projít na článek

MČR Krasobruslení Kopřivnice nominace

Na nadcházející mistrovství české republiky v krasobruslení, které se bude konat právě v Kopřivnici, se nominovaly hned tři kopřivnické krasobruslařky. Mezi mladšími žačkami budou bojovat v top 12 Julie Hruškovská a Eliška Kubáňová, která bude adeptkou na

projít na článek

Modelka Daniela Peštová šokovala krátkým účesem. Vypadá jako slavná světová herečka

Modelka Daniela Peštová nedávno překvapila své fanoušky radikální změnou účesu. Na Instagramu sdílela fotku v krátkém sestřihu, která měla obrovskou odezvu. Danielini fanoušci nešetřili chválou, dokonce ji přirovnali ke slavná hollywoodské hvězdě.

projít na článek

Kniha o krasobruslení

Během rozhovoru pro časopis paní redaktorku zaujala „kniha o krasobruslení“. Nejdřív k ní občas jen zalétla pohledem, no, představte si to: kniha na brusli! A pak nevydržela a málem sochaři skočila do řeči. A co je tohle? To je objekt – Kniha o krasobru

projít na článek

Vyprodaná hala bouřila postupem, slavili i Fiala s Pekarovou a Rakušanem

Prohlédněte si fotografie z dramatického čtvrtfinále hokejového MS, které rozhodlo o tom, že Češi po výhře nad USA budou v Praze bojovat o medaile.

projít na článek

Kanada - Slovensko 6:3. Bojovnou snahu Slováků o zázrak uťal do prázdné branky Paul

Sledovali jste on-line přenos ze čtvrtfinále hokejového mistrovství světa v Praze mezi Kanadou a Slovenskem.

projít na článek