Soutěž o pračku Whirlpool WWDC 9617 (3/2017)

Portál odmenazadobiti.cz nám nabídl už mnohé. Soutěžili jsme o několik našlapaných smartphonů, ve hře byly power banky, ale teď je hlavním lákadlem něco úplně jiného. Zapomeňte na chvíli na hry či volání, sestřelte kachničku a zabojujte o jednu z deseti parádních pračkosušiček. Reklama: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Pračka a sušička jako hlavní cena na odměna za dobití? A proč ne?! Pračku potřebuje každý z nás, fungovat bez ní zkrátka nejde, ale taková kvalitní mašina, to taky něco stojí. „Nabídka“ portálu vám tak určitě přijde vhod. Pravidla soutěže jsou stejné. Musíte mít předplacenou kartu O2, nabít si ji za jakoukoliv částku, pak na odměnazadobití vyplníte unikátní kód, zacílíte na jednu z kachniček, tipnete si odpověď na soutěžní otázku a pokud budete mít štěstí, pračka se sušičkou Whirlpool WWDC 9617 je vaše k vybrání. Pračko-sušička Whirlpool WWDC 9617 má kapacitu devět kilogramů praní a sedm kilogramů sušení. Velmi užitečnou pračky je prací technologie šestý smysl. Ta automaticky upravuje prací a sušící cyklus, čímž nešetří jen váš čas, ale taky energii a vodu. Další výhodou je desetiletá záruka na tichý SenseInverter motor, 16 programů, ale taky funkce SoftMove (speciální pohyby a povrch bubnu pro perfektní péči o tkaniny), SteamCare (parní program proti pomačkání vláken) či WoolExcelence, který je unikátním programem na vlnu. Další vychytanou odměnou je prodloužená pětiletá záruka. Pračka čeká na deset šťastlivců z vás. Ve hře jsou však i další tradiční, oblíbené a užitečné zaručené odměny. O co hrajete tentokrát? Tak například o balíček dat 500 MB zdarma, 20% bonus na příští dobití, jednorázový balíček neomezených SMS do O2 na 1 den, ale taky slevu 200 Kč při nákupu nad 1 000 Kč v e shopu Tescoma či Spotify Premium na 3 měsíce zdarma. Cen je opravdu hodně. Tak na nic nečekejte, jsou zde totiž jen a jen pro vás. Fotka z lenovo k6 power hands on review od Anujeet Shivam pod licencí Licence Creative Commons – uvedení zdroje (opětovné použití povoleno).

projít na článek

Soutěž o pračku a sušičku Whirlpool WWDC 9617

Chladné týdny jsou konečně minulostí, pomalu nám začíná jaro a my vyrážíme do přírody. Začínají nám příjemné dny plné pozitivní energie, které si teď můžete ještě zpříjemnit výhrou pračky se sušičkou od společnosti Whirlpool. Reklama: (adsbygoo

projít na článek

Akční nabídka 6.smysl

Akční katalog výrobce Whirlpool - volně stojící spotřebiče zde. Akční katalog výrobce Whirlpool - vestavné spotřebiče zde. Článek Akční nabídka 6.smysl se nejdříve objevil na kuchyně & skříně na míru.

projít na článek

Územní kolo Zlaté udice 2017

Západočeský územní svaz a místní organizace ČRS Nýrsko pořádají ve dnech 2. – 4. června 2017 územní kolo rybářské soutěže mládeže ZLATÁ UDICE nbsp;2017 Soutěž je pořádána za spoluúčasti města Nýrska a je součástí oslav 690. výročí od první písemné zmínk

projít na článek

Velká vánoční soutěž Trefa

Velká VÁNOČNÍ SOUTĚŽ TREFA o osobní automobil Škoda Fabia. Každý zákazník, který v období od 1.11. do 24.12.2017 nakoupí v některé Trefě alespoň za 500 Kč, má šanci automobil vyhrát.

projít na článek

Archive

November 2017 October 2017 September 2017 August 2017 July 2017 June 2017 May 2017

projít na článek