Soutěž Olympus. Hlasujte pro fotografii od Krize v ČR.

Redakce Krize v ČR potřebuje nový fotoaparát. Jeho nákup bohužel nepřipadá v úvahu, protože k co nejlepšímu provozování naší veřejné služby potřebujeme kvalitní. Na nákup takového fotoaparátu bohužel nemáme dostatek finančních prostředků. Velmi nás proto zaujala soutěž firmy Olympus, ve které lze vyhrát fotoaparát PEN mini. Ten je podle vyjádření výrobce špičkový, což je dokonce lepší než požadujeme.

projít na článek

Cyrrus k aktuální krizové situaci v USA

Tak se nám to v ekonomice pěkně mele, Krize v ČR je správnou platformou pro diskuzi. I když lépe by bylopsát na serverech - Krize v USA, Krize v Eurozóně, Krize středního věku.

projít na článek

Ikaros: Víme, jak z krize ven!

Krach nízkonákladové letecké společnosti SkyEurope, neustále se prohlubující krize v ČSA – to jsou indicie toho, že ekonomická krize se nevyhýbá ani letecké dopravě. Aby se letečtí dopravci uživili a mohli lépe konkurovat levnějším autobusům, hledají stál

projít na článek

Soutěž o luxusní kabelky

Pánové a Dámy, pozor! Připravili jsme pro vás soutěž o luxusní kabelky z nové kolekce léto 2016! Pokud rádi soutěžíte tato soutěž je určena pro Vás.

projít na článek

Krize honila ve Tvrdonicích

Magazín Krize v ČR se rozhodl pro čtvrtý podnik v rámci Přeshraničního sportovního poháru postavit svůj vlastní tým.

projít na článek

SOUTĚŽ O VÍCEGENERAČNÍ FOCENÍ!

A co přesně můžete vyhrát? Můj úplně nový balíček pro focení až čtyřgenerační rodiny. Jsem přesvědčena, že skutečné kouzlo rodinné fotografie je právě v propojení celé rodiny na jedné velké fotografii. A když říkám celé, tak myslím od dětí až po praba

projít na článek