Soutěžte s Orion a pomáhejte dětem

Kupujte čokolády nebo tyčinky Orion za 39 Kč, hrajte denně o 5000 Kč a rozdávejte s námi radost i do Nadace Terezy Maxové dětem. Soutěž probíhá od 1.2. do 31.3.2021 ve všech prodejnách Trefa. Více informací o soutěži nejdete na www.orionsoutez.cz.

projít na článek

Soutěžte s lookem á Hanna Marin právě teď!

Soutěžte s looky Pretty Little Liars - na řadě je look blonďaté krásky Hanny Marin. Zapojte se na Instagramu s tagem #prolhanakraska i Vy! The post Soutěžte s lookem á Hanna Marin právě teď! appeared first on Frais Monde.

projít na článek

Nakupte výrobky Orion a získejte světelný řetězec zdarma

Nakupte v Trefě výrobky ORION a Lentilky alespoň za 149 Kč a získejte ORION světelný řetěz ZDARMA. Dárek je k dostání na pokladně. Akce platí od 10.11. do 24.12.2021 nebo do vydání zásob.

projít na článek

Motoskijöring ORION – SHIVA KTM CUP 2016

Úvodní závod seriálu Mistrovství ČR „ORION – SHIVA KTM CUP 2016“ se v neděli 24.1. za velmi náročných podmínek jel na trati v Chotčinách.

projít na článek

„ORION - SHIVA KTM CUP 2015“ v motoskijöringu je minulostí

Čtyři závody letošního seriálu mistrovských závodů v motoskijöringu rozhodly o vítězích a poražených. Mistrem republiky se stal Lukáš Mohaupt s lyžařem Václavem Hotovým z Orion-RS Petrol Teamu. >> Fotogalerie V. Sýkory >>

projít na článek

Vánoce s Orion

Při nákupu vánočních výrobků Orion v hodnotě minimálně 149 Kč získáváte ihned dřevěnou ozdobičku zdarma. Akce probíhá od 25.11. do 25.12.2016. Výdej ozdobiček probíhá na pokladně v supermarketu Trefa do vydání zásob. Akce platí ve všech Trefách kromě Tref

projít na článek