Spadávka a technologický okraj

Co je to spadávka? Pokud potřebujeme tisknout obrazec až do okraje dokumentu, je nutné obrazec vytisknout větší o přesah (spadávku) který se po tisku ořízne na požadovaný výsledný formát. Zároveň nedoporučujeme, aby grafické objekty (texty, loga, rámečky ) přesahovaly doporučený technologický okraj dokumentu. Obecné doporučené hodnoty jsou spad 2 mm a technologický okraj 3 mm od okraje dokumentu. Ale některé zakázky vyžadují dodržovat jiné hodnoty, na tyto speciální požadavky Vás vždy upozorníme v technických požadavcích.

projít na článek

Přichytávání okna při přesunutí na jinou obrazovku

Jelikož používám na počítači dvě a více obrazovek, tak jednoho dne najdenou začalo zlobit okno, které jsem chtěl přesunout na levou obrazovku. Zastavilo se o okraj obrazovky a snažilo se připonout k okraji. Při tomto již nešlo dále okno přesunout na vedle

projít na článek

Cyklos AirSpeed 450 + TriFold 360

Náš technologický park má další posilu! Unikátní bigovací, perforační, děrovací a skládací stroj od českého výrobce Cyklos AirSpeed 450 + TriFold 360.

projít na článek

Pozink mřížka 1000x100 mm vysekané oválky

Pozink mřížka 1000x100 mm vysekané oválky, ohraněný okraj 5 mm 45" dírky pro montáž. Podobné výrobky vyrobíme na zakázku a dodáme do týdne.

projít na článek

Mřížka nerezová, vysekávaná žaluzie 120x120 mm.

Mřížka nerezová vysekávaná žaluzie 120x120 mm. Povrch-kartáčovaný, rovný okraj.

projít na článek

Hector

Opět jsme byli velmi inovativní a vytvořili jsme pro vás novou produkci - HECTOR, integrovaný barevný řez, který probíhá v procesu tisku a lze jej volitelně kombinovat i s klasickým barevným řezem. Stačí si vyžádat vzorové knihy, vzít je do ruky, vějířovi

projít na článek