Španělsko si v sobotu sundá roušky. Zatím jen ve venkovních prostorách.

Španělsko  ruší povinné používání roušek na veřejných komunikacích a ve venkovních prostorech . Dekret vstupuje v platnost následující den po zveřejnění, tedy  povinnost nosit roušky končí v pátek dne 25.6.2021 ve 23:59:59. 

projít na článek

Španělsko zrušilo povinnost roušky v hromadné dopravě

Španělsko ukončilo ve středu 8. úno ra 2023  povinnost nošení roušky v prostředcích hromadné dopravy (taxi, autobus, letadlo, vlak, tramvaj, lanovka a pod.). R ozhodnutí vstoupilo v platnost na celém území Španělska včetně Kanárských ostrovů.  Španělská v

projít na článek

Roušky povinně v uzavřených veřejných prostorách, kanárská vláda upřesňuje pravidla

Vláda Kanárských ostrovů zavedla nová pravidla v používání roušek. Nyní je nutné bezpodmínečně používat roušky v uzavřených prostorech určených pro veřejné použití nebo přístupných veřejnosti včetně restaurací (rouška se snímá při jídle a pití).

projít na článek

Rouška na kanárech- povinnost všude, pravidla používání

Kanárské ostrovy zavádí dnem 14.8.2020  povinné roušky nejen v uzavřených, ale i v otevřených veřejných prostorách . 

projít na článek

Kanárská vláda rozhodlo o povinných rouškách i na veřejnosti

Kanárské ostrovy zavádí povinné roušky nejen v uzavřených, ale i v otevřených veřejných prostorách. Předseda regionální vlády Ángel Víctor Torres kromě toho oznámil i další nezbytná opatření, jako omezení provozu nočních podniků. 

projít na článek

Dovolená Španělsko autobusem

Láká vás letní dovolená u moře a vaší vybranou destinací je Španělsko? Vyberte si zájezdy autobusem nebo letecky a užijte si vynikající středomořské podmínky pro bezchybnou dovolenou. Španělsko, to jsou nádherné písečné pláže, stálé středomořské klima, be

projít na článek