Sparta posiluje! Tým přebírá reprezentační trenér Novotný, obranu vyztuží Hrbek z Varů

Značně posílena jde do závěrečných bojů letošního ročníku pražská Sparta. Tým nově přebírá v pozici hlavního trenéra Jakub Novotný, který je trenérem brankářů u české reprezentace. Posilou do obrany pak je Miroslav Hrbek, který se přesouvá z Karlových Varů na hostování do konce sezóny.

projít na článek

Sparta jede o víkendu do Karlových Varů a na led posledního Litvínova

Česká sledge hokejové liga nabírá před Vánoci tempo, již v nadcházejícím víkendu jsou na programu zápasy 9. a 10. kola. V nich se Pražané představí nejdříve v sobotu od 18 hodin na ledě Karlových Varů v Ostrově, v neděli pak Sparta zavítá do Litvínova. Zd

projít na článek

Sparta hraje opět venku, zajíždí do Varů a Litvínova

Sledge hokejisty pražské Sparty čekají další dva venkovní zápasy. O víkendu se nejprve představí v sobotu od 18:30 hodin na ledě Karlových Varů (hráno na ZS Ostrov), v neděli je pak čeká duel od 12 hodin v Litvínově.

projít na článek

Sparta chce potvrdit play off, do hlavního města míří poslední dva celky tabulky

S náskokem tří bodů na pátou Olomouc a dobrým losem vstupují sledge hokejisté pražské Sparty do závěrečného hracího víkendu. V sobotu ve Škoda Ice rinku se představí tým Karlových Varů (14:30), v neděli pak Pražané vyzvou Litvínov (13:00).

projít na článek

Čtyři zástupci rudé krve budou bojovat o paralympiádu

Hned čtyři zástupce na kvalifikaci o paralympiádu bude mít sledge hokejová Sparta. Reprezentační dres oblékne brankář Michal Vápenka (na obrázku vlevo), obránce Jiří Raul (vpravo) a útočník Zdeněk Krupička (uprostřed). Na střídačce poté v roli

projít na článek

Čtenářský maraton pro žáky ZŠ Praha 7 2023

DĚKUJEME HC Sparta hokej, Alza Praha, Výstaviště Praha, AC Sparta Čtěte více

projít na článek