Spartan race Dolní Morava - sprint

Velká fotogalerie Jany Syručkové ukazuje jak hlavní moto série "Jsem SPARTAN" může bavit i bolet současně. Skutečně je to 5 kilometrů, které změní váš život. Posláním promotéra je změnit 100 milionů životů tím, že motivuje lidi, aby se dostali ze svých komfortních zón a se dozvěděli, prožívali a přijali spartanský životní styl.

projít na článek

Spartan Race ve fotografiích Petra Jansy

První závody Spartan Race v letošním roce - Liberec Winter Sprint. Petr Jansa nám nabízí velkou fotogalerii z tohoto závodu.

projít na článek

Winter Spartan Race objektivem Jany Syručkové

Skvělý závod, atraktivní podívaná, vypětí a emoce závodníků. To je Winter Spartan Sprint. Liberec přivítal první letošní závod série běhů Spartan Race a fotografka Jana Syručková byla u toho. Podívejte se na její velkou fotogalerii.

projít na článek

Liberec Spartan Sprint ve fotografiích Andrey Zavadilové

Znáte Spartan Sprint? Je to nejkratší Spartanská trať měřící 5+ km a čeká vás na ní 20+ překážek. Co vše vás může na této trati pro začátečníky potkat zaznamenala fotografka Andea Zavadilová v již tradičně skvělém fotoreportu.

projít na článek

Best of Spartan Race, Kutná Hora 2018

Výběr těch nejlepších fotografií Andrey Zavadilové z víkendového závodu Spartan Race Kutná Hora.

projít na článek

Fotografova příručka pro přežití extrémního závodu

Spartan, Gladiátor, Army Race a další podobné závody jsou fenomenem dneška. Pro závodníky představují obrovskou výzvu - "Dokážu to vůbec? Dokážu to rychleji?". Závodníky obvykle doprovázejí fotografové a kameramani. Pro ně ovšem tento typ závodu představu

projít na článek